News CCI Brasov

WEBINAR 15.04.2020 ora 10:00 - Timpul liber: oportunitate pentru mediul de afaceri.

(0 voturi)
WEBINAR 15.04.2020 ora 10:00 - Timpul liber: oportunitate pentru mediul de afaceri.

In contextul actual generat de pandemia Covid-19, Camera de Comerț și Industrie Brașov vine în sprijinul companiilor partenere prin lansarea primului Webinar cu tema: Timpul liber: oportunitate pentru mediul de afaceri. 

Fie ca vorbim de agenții economici  sau de angajații companiilor din Romania, pandemia Covid-19 reprezintă provocarea în fața căreia multi dintre noi nu am fost pregătiți. Chiar și așa, orice moment de criza poate  fi transformat într-o oportunitate personală. Cum putem face acest lucru, ne explica chiar doamna Psiholog Roxana Simion. 

Vă invitam miercuri, 15.04.2020 de la ora 10 într-un dialog deschis

Descrierea sesiunii:

Cum putem folosi timpul liber în favoarea noastră?

Care sunt nevoile noastre în contextul actual?

Ce motivație avem în situația creată?

Care sunt resursele proprii și cum le putem folosi în favoarea noastră?

Cui ne adresăm?

Ne adresăm membrilor Camerei de Comerț- angajați, angajatori, dar și altor persoane, companii și ONG-uri, care consideră de ajutor participarea la o sesiune de acest tip.

Ce am de câștigat?

Identificarea resurselor proprii

Cum pot să îmi găsesc echilbrul dintre implinirea personală și cea profesională

Îmi îmbunătățesc comunicarea

Îmi dezvolt capacitatea de planificare  și actiune pentru rezolvarea problemelor și integrarea mea pe piața muncii

Cine susține sesiunea?

Seminarul va fi sustinut pe plaforma ZOOM ca către d-na Simion Roxana- Psihoterapeut acreditat  Colegiul Psihologilor din România- specializată pe psihoterapie individuală, consiliere psihologică de grup, lector la Școala Mamei- Spital Regina Maria, consiliere psihologică suport pentru pacienți centru de dializă, dezvoltare personală.

Invitat special:

Din partea Camerei de Comerț și Industrie Brașov va participa dl Director General Roșia-Micu Cosmin, care va răspunde punctual întrebărilor legate de provocările apărute pe piața muncii și în mediul de afaceri. Având o viziune globală pe baza feedback-ului primit  din partea membrilor Camerei de Comerț, dl Roșia-Micu vă poate prezenta oportunitățile apărute în mediul de afaceri și cum companiile și angajații pot colabora între ei pentru a trece la o nouă etapa de dezvoltare a mediului economic brașovean.

Cum mă înscriu?

Sesiunea noastra se va desfășura pe plaforma Zoom. Doritorii vor da "join" la evenimentul de pe Facebook-ul Camerei de Comerț și Industrie Brașov sau se pot inscrire prin email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , urmând să primească codul de acces la sesiune.

Numărul maxim de participanti: 10

Fiind un eveniment organizat în mediul online, pentru o bună desfășurare vom limita participarea la 10 persoane; maxim 2 persoane din partea unei companii. În cazul în care sunt mai mulți doritori, vom organiza mai multe sesiuni.

Vă așteptăm cu optimism!

Camera de Comerț și Industrie Brașov