News CCI Brasov

Camera de Comerț și Industrie Brașov te invită să te înscrii în PROGRAMUL CREATIVE HUB

(0 voturi)
Camera de Comerț și Industrie  Brașov te invită să te înscrii în PROGRAMUL CREATIVE HUB

Te invităm să te înscrii în Programul Creative Hub lansat  de CCI Brașov ! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov invită firmele și persoane fizice autorizate din întreaga țară să își promoveze produsele și serviciile din domeniul do-it-yourself, tabere, școli private, cursuri creative, cursuri de dans, pictură și alte activități de timp liber.

Fiecare entitate va fi promovată online, avand ocazia să organizeze, în parteneriat cu CCIBV, Webinarii pe diferite teme de interes. Având în vedere că elevii vor reveni la școală doar în luna septembrie 2020, considerăm util ca activitățile propuse să aibă o latură practică pentru copii și părinți în această perioadă (exemple de tematici : proiecte de bricolaj, concursuri, demonstrații de pictură și dans, etc.)

Fiecare entitate va fi promovată GRATUIT în fiecare marți la secțiunea Creative Hub CCIBV pe pagina de Facebook a Camerei de Comerț și Industrie Brașov, dar și pe alte canale de comunicare.

Cum vă înscrieți ?
Înscrierile sunt deschise la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , prin transmiterea unor scurte filmulete sau prezentări a produselor/serviciilor oferite.

Sperăm ca această initiativă să vină în sprijinul tuturor în această perioadă, descoperind împreună noi idei și modalități de folosire a timpului liber.

Pentru părinții și copiii care așteaptă cu nerăbdare acest Creative HUB, vom reveni cu detalii legate de sesiunile care vor fi organizate în luna mai 2020.

Vă așteptăm cu drag!


#ÎmpreunăVomÎnvinge #CreativeHub #CCIBV