News CCI Brasov

Webinar: “Managementul Performanței în Perioada de Criză”

(0 voturi)
Webinar:  “Managementul Performanței în Perioada de Criză”

Camera de Comerț și Industrie Brașov și Institutul Kaizen România vă invită să participați, GRATUIT,  la workshop-ul  “Managementul Performanței în Perioada de Criză”! 

În contextul actual, pentru a recâștiga ordinea atât de necesară continuării progresului, este esențial să cooperăm pentru a depăși cu bine dificultățile acestei perioade. 

Institutul Kaizen România – parte din grupul Kaizen Institute Global, Lider mondial în Managementul Îmbunătățirii Continue – susține angajații și organizațiile în dezvoltarea continuă a performanței, în armonie cu propriul potențial și cu provocările mediului social și economic.

În acest sens, webinarul pe care vi-l propunem va avea loc în data de 03 Iunie 2020, interval orar 11:00 – 12:30, pe platforma Microsoft Teams.

În urma participării Dumneavoastră la acest webinar, veți cunoaște:
• Cum ne putem proteja sănătatea, individual și în echipă, în perioada următoare (bune practici și exemple de măsuri de protecție);
• Cum aplicăm instrumentele de îmbunătățire a performanței în companie;
• Cum putem reduce riscurile și obține beneficii măsurabile, prin dezvoltarea unei culturi a îmbunătățirii continue.

Participarea este gratuită.

Având convingerea că acest webinar va fi de real interes pentru compania Dvs., vă adresăm invitația de a vă înscrie până cel târziu marți, 02 Iunie 2020, prin accesarea linkului hand pointingclick AICI

Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa la e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .