News CCI Brasov

Zilele de cooperare tehnologică și de afaceri - Hannover Messe 2020

(0 voturi)
Zilele de cooperare tehnologică și de afaceri - Hannover Messe 2020

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării GRATUITE, online, la evenimentul „Zilele de cooperare tehnologică și de afaceri - Hannover Messe 2020”. 

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, aduce în atenția dumneavoastră oportunitatea de a participa online la evenimentul „Zilele de cooperare tehnologică și de afaceri - Hannover Messe 2020” care va avea loc în perioada 13-16 iulie 2020.

Evenimentul international „Zilele de cooperare tehnologică și de afaceri- Hannover Messe 2020”, organizat de NBank, partener Enterprise Europe Network, va fi unul exclusiv ONLINE.

În cadrul acestui eveniment online se vor orgaiza întâlniri bilaterale care se vor desfășura prin video-conferințe. Participarea la acest eveniment este GRATUITĂ, iar sesiunea de înscriere este deschisa până in data de 30 iunie 2020.

Până în acest moment, evenimentul a adunat un numar de peste 550 de participanți interesați de întalniri cu alte companii pentru discuții care vizează următoarele domenii de afaceri:
• Procese integrate și soluții IT;
• Cercetare - dezvoltare;
• Tehnologii inovatoare;
• Soluții integrate de automatizări, mecanisme și modalități de acționare;
• Soluții inovatoare de aprovizionare și construcții ușoare;
• Sisteme integrate de energie și mobilitate;

Pentru înscrierea la acest eveniment, dar si pentru alte informații în legătură cu acesta, vă rugăm să accesati următorul link

Vă rugăm să ne confirmați interesul dumneavoastră pentru participarea la matchmaking pe adresele de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și vă asigurăm de întreaga noastră asistență pe toată perioada înregistrării și participării la acest eveniment.