News CCI Brasov

Sistemul medical MEDLIFE – primul PARTENER în cadrul noului PROGRAM MEMBER2MEMBER al Camerei de Comerț și Industrie Brașov

(0 voturi)
Sistemul medical MEDLIFE – primul PARTENER în  cadrul noului PROGRAM MEMBER2MEMBER al Camerei  de Comerț și Industrie Brașov

Programul "Member2Member" - noi avantaje pentru membrii CCI Brașov! 

Începând cu luna iunie 2020, membrii CCI Brașov se pot bucura de avantajele programului "Member2Member" al cărui prim partener este SISTEMUL MEDICAL MEDLIFE - cel mai mare operator de servicii medicale de pe piață românească, activ din anul 1996, care acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, bancă de celule stem.

Sistemul Medical MEDLIFE prezintă o propunere de servicii medicale exclusiv pentru membrii Camerei de Comerț și Industrie Brașov (care se poate consulta AICI), adaptată la nevoile angajaților - aceștia având siguranța că beneficiază de cele mai bune recomandări și tratamente medicale, precum și de o recuperare rapidă la tarife preferențiale cu discount-uri de până la 20%.

Studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat în ultimii patru ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Pachetele de servicii propuse de MEDLIFE: Classic, Business și Executive sunt prezentate și detaliate AICI, perioada de valabilitate a ofertei incepand cu data de 10.06.2020 pe o perioada nelimitata (până la revocare). Oferta prezentată este dedicată pentru toate firmele care nu au în derulare un contract cu MedLife, activ.

Despre Programul M2M al Camerei de Comerț și Industrie Brașov:
- În calitate de membru al CCI Brașov, beneficiați de condiții speciale pentru serviciile noastre, dar și de reduceri la serviciile și produsele oferite de ceilalți membri ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov, prin programul Member2Member. Lista ofertelor se actualizează permanent.
- Sunteți membru al CCI Brașov și doriți să prezentați produsele și serviciile oferite de compania dumneavoastra celorlalți membri și să le oferiți o reducere? Luați legătura cu noi!

Înscrierile în cadrul programului se pot realiza la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Societățile care nu sunt membre ale CCIBV, le invităm să se înscrie printr-un simplu e-mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   sau prin telefon la numărul 0729 839 860.