News CCI Brasov

Conferința ”Pactul pentru Muncă”

(0 voturi)
Conferința ”Pactul pentru Muncă”

Directorul General al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Cosmin Roșia-Micu, a participat  în data de 23 iunie 2020 la Conferința ”Pactul pentru Muncă” , eveniment  care și-a propus să identifice noi provocări pe piaţa muncii și să vină cu soluții realiste și eficiente pentru realizarea unei Strategii coerente a forței de muncă pe termen mediu și lung.

Seria de conferinţe „Pactul pentru muncă” a ajuns și la Braşov. Antreprenori, reprezentanti ai instituţiilor publice şi ai administratiei locale, parlamentari şi reprezentanti ai Guvernului au discutat probleme cu care se confruntă acest domeniu şi solutiile pentru rezolvarea acestora.Numărul mare al vorbitorilor, din toate domeniile, exprimă clar faptul că vorbim despre cea mai mare provocare pentru Uniunea Europeană, în general, şi pentru România, în special, care va rămâne chiar şi după ce criza sanitară din aceasta perioada va trece

“O inițiativă foarte bună care există în prezent, este programul Innotech Student și pe această cale vreau să punctez următorul lucru. Alocarea financiară a programului care finanțează ideile studenților cu până la o sută de mii de euro - practic dezvoltă spiritul antreprenorial în rândul lor - este destul de mică. Există o propunere de mărire a bugetului de până la 150 milioane de euro, astfel încât efectul la nivel național să fie mult mai bun.”“O inițiativă foarte bună care există în prezent, este programul Innotech Student și pe această cale vreau să punctez următorul lucru. Alocarea financiară a programului care finanțează ideile studenților cu până la o sută de mii de euro - practic dezvoltă spiritul antreprenorial în rândul lor - este destul de mică. Există o propunere de mărire a bugetului de până la 150 milioane de euro, astfel încât efectul la nivel național să fie mult mai bun.” - Cosmin Roșia–Micu, Director General al Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Discurs Director General al Camerei de Comerț și Industrie Brașov.hand pointing AICI

Filmarea evenimentului poate fi vizualizată hand pointing AICI.