News CCI Brasov

Bucharest PET Exhibition

(0 voturi)
Bucharest PET Exhibition

Prima ediție a BUCHAREST PET EXHIBITION- Expoziție de animale de companie, va fi organizat[ de Romexpo, în perioada 27 februarie - 01 martie 2015.

Acest târg dedicat animalelor de companie dorește să reunească pe parcursul a trei zile, crescători și iubitori de animale, producători, importatori și comercianți de produse destinate îngrijirii și creșterii animalelor de companie. Ediția anului 2015 a BUCHAREST PET EXHIBITION își propune să fie atât o platformă de expunere, cât și un spațiu de vânzare. Pe lângă prezența celor mai importante firme din domeniu, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atracție, contribuind astfel la crearea unui mediu propice interacțiunii. Demonstrații de dresaj, agility, jocuri și bună dispoziție, concursuri amuzante cu premii și multe alte surprize - toate vor încânta privirea la BUCHAREST PET EXHIBITION 2015.
Prin organizarea acestei manifestări expoziționale, Romexpo dorește să ofere companiilor expozante o modalitate eficientă de promovare, asigurându-le atât o platforma de expunere realizata la standarde internaționale, cât și sprijinul pentru a-și optimiza participarea la aceasta expoziție într-un mediu profesionist, beneficiind de expertiza unei echipe cu experiență în domeniul organizării târgurilor și expozițiilor.
Pentru detalii suplimentare: dl. Valentin lordache
Project Manager
Mobil: 0758.837.725; Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.petexhibition.ro