News CCI Brasov

Târgul Tehnic Internaţional Plovdiv

(0 voturi)
Târgul Tehnic Internaţional Plovdiv

Vă informăm despre oportunitatea participării la cel mai mare eveniment din domeniul industrial organizat în Bulgaria! 

Camera de Comerţ şi Industrie Bulgaro-Română are plăcerea să vă invite la cea mai mare expoziţie industrială din Bulgaria - Târgul tehnic internaţional din Plovdiv. Forumul va avea loc în perioada 14-19.09.2020.

În cadrul Târgului tehnic internaţional de toamnă au loc cinci expoziţii specializate: AUTO CITY – Expoziţie internaţională de autovehicule, transport, echipament. ENEKO – Expoziţie internaţională de energetică, ecologie, chimie, managementul apelor; INFOTECH – Expoziţie internaţională de tehnologii informaţionale şi digitale; CONSTRUCŢII AUTO – Expoziţie internaţională de maşini, tehnologii, roboţi, sisteme robotizate, automatizare; STROYTECH – Expoziţie internaţională pentru tehnică de construcţii, electrotehnică, materiale, instrumente, tehnologii.

La ediţia din anul trecut al Târgului tehnic internaţional au participat un total de 468 de companii în calitate de expozanţi, provenind din peste 30 de ţări, iar numărul vizitatorilor s-a ridicat la peste 24.000.

Camera de Comerţ şi Industrie Bulgaro - Română este partener oficial al Târgului internaţional Plovdiv şi oferă asistenţă complet gratuită companiilor române pentru prezentarea la târguri şi expoziţii. Se va ocupa în numele Dvs. de toată comunicarea cu organizatorii, va pregăti şi depune documentele, ajută la alegerea de loc şi stand. În situaţia înscrierilor timpurii  puteți fi asistați şi cu cazare în regiunea Târgului, şi cu punerea în contact cu interpreţi pentru durata târgului, la preţuri preferenţiale. Toate companiile care participă la expozițiile organizate de Târgul internaţional - Plovdiv prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie Bulgaro - Română beneficiază de promovare activă în mediul de afaceri al Bulgariei și efectuată în cadrul rețelei de parteneri ai Camerei.

Cererile de participare se vor depune până la data de 1 septembrie 2020. Având în vedere situaţia incertă pe plan mondial, taxa pentru înregistrarea companiilor nu va fi solicitată înainte de luna septembrie.

Pentru mai multe detalii puteţi lua legătura cu d-na Ana Velkova ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; +359 897 810 986) şi d-na Velislava Angelova ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; +359 895 763 001)


Camera de Comerţ şi Industrie Bulgaro - Română (CCIBR) este o asociaţie privată de companii interesate în dezvoltarea afacerilor în Bulgaria şi/sau România. Camera împreună cu membrii şi partenerii săi este o platformă activă pentru schimb de informaţii comerciale, contacte de afaceri şi experienţă, concentrându-ne pe un obiectiv principal: să-i ajutăm pe clienţii noştri în creşterea lor durabilă. Biroul central al Camerei este localizat în oraşul Ruse (Bulgaria), la doar 60 km în sud din Bucureşti, bucurându-se de o locaţie ideală pentru accesul uşor la cele două pieţe vecine. Camera oferă un pachet complet de servicii individuale pentru toate afacerile care intenţionează să se poziţioneze, să investească şi/sau să exporte într-una dintre cele două pieţe cu cea mai rapidă dezvoltare din UE. Identificăm parteneri potenţiali, organizăm evenimente B2B, elaborăm proiecte de advocacy pentru îmbunătăţirea climatului de afaceri în ambele ţări. Găsiţi prin link-urile menţionate mai multe informaţii despre serviciile şi iniţiativele noastre de proiecte şi ne puteţi urmări şi pe reţelele de socializare.
Pentru mai multe detalii puteţi lua legătura cu d-na Ana Velkova ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; +359 897 810 986) şi d-na Velislava Angelova ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; +359 895 763 001)

Camera de Comerț și Industrie Bulgaro-Română
str. Voyvodova nr. 12-14, Ruse, Bulgaria
fix +359 82 507 606
www.brcci.eu  | LinkedIn  | Facebook | YouTube