News CCI Brasov

Start-ups going international

(0 voturi)
Start-ups going international

Vă informăm despre oportunitatea participării, GRATUIT, la evenimentul, online, de brokeraj Start-ups going international! 

Centrul Enterprise Europe Network Brasov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, în calitate de coorganizator al evenimentului online de brokeraj Start-ups going international, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Magdeburg, vă invită să vă alăturați acestui eveniment pe platforma https://start-ups-going-international.b2match.io/.

În cadrul acestui evenimet start-up-urile și întreprinderile cu experiență sunt invitate să participe la reuniunile GRATUITE de cooperare virtuală pentru a identifica noi parteneri de afaceri și cat mai multe oportunități de afaceri.

Înscrierile se pot face online, până în data de 31 august 2020, iar evenimentul va avea loc în data de 02 septembrie 2020.
Alăturați-vă acestui eveniment pentru a afla mai multe despre mediul de afaceri al start-up-urilor din lume, pentru a întâlni start-up-uri și întreprinderi cu experiență și pentru a accesa noi piete internationale!

2020-tabel-een-B2B

Scopul acestor întalniri este de a ajuta companiile să găsească parteneri de afaceri cu care să colaboreze pentru:
sageata-albastra Dezvoltare de afaceri
sageata-albastra Vânzări și distribuție
sageata-albastra Investiţii/ Finanțare
sageata-albastra Cercetare - Dezvoltare
sageata-albastra Service, mentenanţă, furnizare
sageata-albastra Dezvoltare Software şi aplicații
sageata-albastra Testare și analiză

Cum puteţi beneficia de serviciile oferite de EEN Braşov în cadrul B2B?
bifa-rosie Publicați și prezentați produsele, proiectele, serviciile sau nevoile dvs. de afaceri pentru participanții la eveniment
bifa-rosie Inițiați și aranjați ședințele pre-programate 1: 1 la eveniment
bifa-rosie Generați oportunități și întâlniți noi firme
bifa-rosie Rămâneți cu un pas în fața concurenților dvs., fiind prezenți la eveniment

EEN Braşov este alături de dvs. cu consultanţă personalizată pentru:
bifa-rosie Creare profil de activitate firma
bifa-rosie Identificare parteneri cu potenţial de cooperare după domeniul solicitat
bifa-rosie Identificare oportunităţi de afaceri prezente şi viitoare

Dacă sunteți interesat să participați la acest eveniment, vă rugăm să ne confirmați interesul dumneavoastră pentru participarea la matchmaking pe adresele de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și vă asigurăm de întreaga noastră asistență pe toată perioada înregistrării și participării la acest eveniment.

2020-antet-joc-eenB2b