News CCI Brasov

Webinarul " Understanding the Circular Economy at system level for business development "

(0 voturi)
Webinarul " Understanding the Circular Economy at system level for business development "

Vă informăm despre oportunitatea participării, gratuite, la Webinarul "Understanding the Circular Economy at system level for business development", care se va desfășura în format digital, în data de 17 August 2020. 

Evenimentul este organizat de catre Camera de Comerț, Industrie si Agricultura Timis in cadrul Proiectului "Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons", in colaborare cu partenerii de proiect : Wuppertal Institute of Climate, Environment and Energy, Germania, Cleantech Bulgaria, Chamber of Commerce and Industry of Serbia, Athena Research And Innovation Center In Information, Communication And Knowledge Technologies si Cirekon, Serbia.

Scopul principal al acestui webinar este acela de a promova cooperarea și de a defini conceptul de Economie Circulară precum și principiile acestuia, subliniind importanța și rolul sistemelor în dezvoltarea durabilă a afacerilor, în acord cu obiectivul proiectului de a dezvolta un ecosistem pentru economie circulară și servicii care să permită tranziția la o economie circulară în zona Balcanilor de Vest.

De asemenea, se urmărește creșterea competențelor și capacității forței de muncă locale pentru viitoare implementări sistemice ale economiei circulare. Ca rezultat al acestei activitati, 20 de experti (10 din Romania si 10 din Serbia) vor beneficia de un program de instruire în cadrul căruia va avea loc transferul proceselor și cadrelor testate și funcționale în Europa de Vest precum și remodelarea lor pentru a se integra în contextul Balcanic.

Participarea la eveniment este gratuită, însă accesul se va face în baza e-mail-ului de confirmare pe care îl veți primi după efectuarea înregistrării online.

Accesați hand pointing aici link-ul pentru detalii suplimentare și înregistrare .

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Termenul limită pentru înregistrare este 16 August.
Persoana de contact:
Les Adriana ,Manager proiect
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, C.C.I.A.T.
Piata Victoriei, Nr. 3, Timisoara, Romania
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Mob: 0724022254