News CCI Brasov

Workshop: Aspecte legislative privind regimul străinilor în România și încadrarea în muncă/detașarea acestora pe teritoriul României

(0 voturi)
Workshop: Aspecte legislative privind regimul străinilor în România și încadrarea în muncă/detașarea acestora pe teritoriul României

Vă informăm despre oportunitatea participării gratuite la Workshop-ul: ”Aspecte legislative privind regimul străinilor în România și încadrarea în muncă/detașarea acestora pe teritoriul României” - noi reglementări. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov și SC AG CORONA CONSULTING SRL vă invită să participați, GRATUIT, la workshop-ul “ASPECTE LEGISLATIVE PRIVIND REGIMUL STRĂINILOR ÎN ROMÂNIA ȘI ÎNCADRAREA ÎN MUNCĂ/DETAȘAREA ACESTORA PE TERITORIUL ROMÂNIEI”!

În contextul actual, pentru a recâștiga ordinea atât de necesară continuării progresului, este esențial să cooperăm pentru a depăși cu bine dificultățile acestei perioade. Evenimentul se dorește a fi unul interactiv, răspunzând, prin prisma bunelor practici și a experienței consultanților prezenți la dezbatere, tuturor aspectelor cu care va confruntați privind regimul străinilor în România

În acest sens, webinarul pe care vi-l propunem va avea loc în dată de 30 Septembrie 2020, interval orar 11:00 – 12:30, pe platforma ZOOM.

În urmă participării Dumneavoastră la acest webinar, veți fi informați despre:
• AVIZ DE ANGAJARE
• STATUTUL LUCRĂTORULUI PERMANENT
• SITUAȚII SPECIALE DE ELIBERARE A AVIZELOR DE MUNCĂ;
• MODALITĂȚi DE OBȚINERE A VIZELOR
• PRELUNGIREA DREPTULUI DE ȘEDERE TEMPORARĂ ÎN SCOP DE MUNCĂ
Speaker: Rasinar Gabriel
Participarea este gratuită.

Având convingerea că acest workshop online va fi de real interes pentru compania Dvs., vă adresăm invitația de a vă înscrie până cel târziu marți, 29 septembrie 2020, prin accesarea linkului hand pointingAICI.

Persoanele care se vor înscrie la workshop-ul online, până la data de 29.09.2020, vor primi pe e-mail instrucțiuni pentru a se conecta la platforma ONLINE (link, user ID și Parola).

Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa la email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .