News CCI Brasov

TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR - faza județeană- ediția a XXVII-a

(0 voturi)
TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR - faza județeană- ediția a XXVII-a

 

17.09.2020-poza- Costea ”După o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri brașovean, Camera de Comerț și Industrie Brașov, motivată de misiunea de a-l sprijini, dorește să mobilizeze companiile de success și să ofere continuitate celui mai important eveniment de business brașovean – Topul Național al Firmelor – Faza Județeană.

De peste 26 de ani, ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean, iar în ediția de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, considerăm că este importantă solidaritatea mediului de afaceri și transmiterea unui mesaj de încurajare și încredere către toate companiile, după o perioadă plină de restricții.

Pentru respectarea normele de distanțare fizică și a celor sanitare impuse, evenimentul de anul acesta se va desfășura pe parcursul a 2 zile, în data de 07.10.2020, respectiv 08.10.2020, în intervalul orar 12:30 – 17:30, în cadrul Serenity Resort – cea mai noua locație destinată evenimentelor festive și corporate.

Mai multe informații cu privire la agenda celor 2 zile, se regăsesc în invitația atașată.

 

În speranța că veți da curs invitației noastre, considerăm o onoare prezența dumneavoastră în cadrul evenimentului Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2020.

 

Cu deosebită considerație,
Silviu Costea
Președinte CCI Brașov

 

Puterea de muncă, răbdarea și perseverența atrag după sine rezultatele dorite.

Împreună pentru afaceri de succes!

 

 


 

 

Invitatie generala 1