News CCI Brasov

Webinar: SIMPLIFICĂRI VAMALE

(0 voturi)
Webinar: SIMPLIFICĂRI VAMALE

Camera de Comerț și Industrie Brașov în colaborare cu Direcția Regională Vamală Brașov - Biroul Vamal de Interior Brașov, vă invită să participați la webinar-ul pe teme de legislație vamală : SIMPLIFICĂRI VAMALE. 

Webinar-ul va fi organizat pe platforma specializată ZOOM, ușor de accesat de către participanți, ce permite o interacțiune eficientă, precum și o bună organizare a interacțiunii directe dintre participanți și specialiștii Biroului Vamal de Interior Brașov.

În cadrul webinar-ului se vor aborda următoarele subiecte :
bifa-rosie Proceduri simplificate de vămuire (declararea mărfurilor prin înscrierea în evidenţele declarantului, expeditor/destinatar agreat regim tranzit);
bifa-rosie Vămuire centralizată la nivel național;
bifa-rosie Certificatul de amânare de la plată în vamă a TVA;
bifa-rosie Sistemul de Decizii Vamale (Aplicarea online pentru obținerea sau extinderea autorizațiilor vamale);
bifa-rosie Autorizaţie de exportator autorizat;
bifa-rosie Certificatul de origine al mărfii eliberat de Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Webinar-ul se adreează atât importatorilor relevanți eligibili pentru accesarea simplificărilor vamale, cât și altor operatori economici interesați direct în obținerea de informații privind derularea operațiunilor vamale și va fi susținut de specialiști ai Biroului Vamal de Interior Brașov, cu participarea reprezentanților Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Data desfășurării | 28 octombrie 2020.
Ora desfășurării | 10,00.

Participarea este gratuită.

Având convingerea că acest webinar va fi de real interes pentru compania Dvs., vă adresăm invitația de a vă înscrie până cel târziu în 23.10.2020, prin accesarea linkului hand pointing AICI.

Persoanele care se vor înscrie la webinar  până la data de 23.10.2020, vor primi pe e-mail instrucțiuni pentru a se conecta la platforma ONLINE (link, user ID și Parola).

Persoana de contact:
Simona Ordace | Departament Marketing & PR
E-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Telefon 0725 55 99 12