News CCI Brasov

Webinar Gratuit : Digital Up – Skill

(0 voturi)
Webinar Gratuit : Digital Up – Skill

Pentru că ne dorim ca mediul de afaceri brașovean să dezvolte noi strategii și inițiative în contextul situației economice actuale, Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să participați în data de 11.11.2020 în intervalul 10:30 - 12:00 la un webinar GRATUIT pe teme de dezvoltare a angajatilor - Digital Up-Skill în cadrul căruia aveți posibilitatea de a cunoaște inițiativa regională de învațare TrainSilvania

În cadrul webinarului veți putea afla:

• Cum functioneaza abordarea Project Based Learning
• Exemple de Knowledge Transfer de la experti digitali catre echipe în dezvoltare
• Cazuri concrete și măsurabile de îmbunătățire a performanței
• Cum poți fi printre cei inscrisi pro-bono la viitorul nostru workshop

Despre TrainSilvania Regional Learning Initiative - www.trainsilvania.ro:

• Sunt un grup de profesioniști în învățare, pasionați de Transilvania, de dezvoltarea oamenilor și companiilor din zona.
• Scopul lor este de a servi organizațiile locale și potențialul lor de afaceri, accesând local cele mai bune resurse de învățare – programe, traineri, consultanți.

Cine susține webinarul?

Claudiu Ciortea | Consultant Senior, +15 ani de experiență în HR & Sales în servicii
Claudiu Ciortea are experiență atât în mediul antreprenorial cât și în cel corporatist. A implementat proiecte diversificate de L&D, la nivel individual sau la nivel de organizatie, fiind unul din consultanții experți în diagnoza de cultura și climat organizational.
Claudiu are experiență cu diverse industrii: Retail, Telecom, Oil & Gas, Automotive, FMCG, Productie, Agricultura, IT & C.

Dan Brumă | Consultant Senior cu o experiență de peste 12 ani în facilitare la nivel internațional.
Dan Brumă are o bogată experiență în dezvoltarea afacerilor și in managementul echipelor într-o serie de industrii, cum ar fi Telecom, IT & C și Automotive. Este unul dintre puținii formatori români cu experiență în livrare în peste 10 țări din Europa, Asia și America.

Cui ne adresăm?

La acest webinar sunt invitați să se înscrie angajatorii din categoria întreprinderilor mari si mijlocii și angajații acestora care ocupă posturi de top management, middle management sau în departamentul de Resurse Umane. Dar totodată, ne adresăm și antreprenorilor care consideră de ajutor participarea la un astfel de webinar pe teme de dezvoltare a angajatilor

Cum vă puteți înscrie?

Înscrierile se pot face completând formularul de inscriere AICI sau prin transmiterea unui email la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , urmând să primiți confirmarea înscrierii.

Vă așteptăm cu drag !