News CCI Brasov

Masă rotundă Online: Rusia-România - Modalități de adaptare a afacerilor/cooperării la noile realități economice

(0 voturi)
Masă  rotundă Online: Rusia-România - Modalități de adaptare a afacerilor/cooperării la noile realități economice

Vă informăm despre oportunitatea participării la masa rotundă online  prin care ne propunem să identificăm noi afaceri cu comunitatea rusă! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov, împreună cu Camera de Comerț și Industrie Moscova - Comisia pentru Afaceri Externe, vă invită în dată de 26 noiembrie, ora 13.00 la o masă rotundă ONLINE în formatul unui dialog deschis de afaceri, destinată IMM-urilor interesate să coopereze la nivel internațional, prin care ne propunem să identificăm oportunitățile de afaceri în mod deosebit cu comunitatea rusă, atât în ceea ce privește schimburile de afaceri, cât și logistica necesară (intermediere, transport, depozitare, modalități de plată).

Context: Masa rotundă este organizată în cadrul acestui WEBINAR în contextul în care evoluția relațiilor economice din ultimii ani dintre Rusia în România este pe un trend pozitiv, considerabil, respectiv volumul cifrei de afaceri inregistrat in anul 2019 din comerțul exterior ruso-român s-a ridicat la 4.615,9 milioane dolari (exporturile din Rusia au însumat 3.472,9 milioane dolari, iar importurile au însumat 1143 milioane de dolari). În același timp, soldul comerțului reciproc, pozitiv pentru Rusia, a fost de 2.329,9 milioane de dolari.

Masa rotundă din cadrul acestui webinar își propune să creeze o oportunitate de dialog deschis pe tema: “RUSIA-ROMÂNIA - MODALITĂȚI DE ADAPTARE A AFACERILOR/ COOPERĂRII LA NOILE REALITĂȚI ECONOMICE” în contextul perspectivelor favorabile pentru evoluţia investiţiilor din Rusia în România, nu numai în sectorul combustibililor şi al energiei, dar şi ținând cont de prezenţa afacerilor româneşti pe piaţa rusă.

Discuția va fi moderată de dl . Suren Oganesovich Vardanyan, Vice-Președinte al CCI Moscova, având că invitat special pe dl. Ambasador Valery Ivanovich Kuzmin .

Se vor discuta următoarele teme:
• cooperarea comercială externă între regiunile României și Rusiei: interese, strategii, tehnologii;
• localizarea unităților de producție din România și Rusia;
• oportunități logistice pentru dezvoltarea operațiunilor de export-import între România și Rusia;
• direcții prioritare de dezvoltare a cooperării;
• posibilitatea importului-exportului de produse pentru crearea infrastructurii rutiere și a ingineriei de mediu;
• transfer de tehnologie;
• exemple de afaceri.

Evenimentul va fi susținut și de CCI Prahova și CCI Timiș și așteptăm cu interes implicarea comunităților de afaceri și universitare/ științifice din Brașov, Prahova și Timiș.

Cine poate participa?
Companiile din România care au interes de dezvoltare la international, mai precis pe piața rusă.

Unde?
ONLINE - pe platforma ZOOM

Când?
26.11.2020 - ora 13.00

Cum mă înscriu?
Prin completarea formularului click  hand pointing  AICI.

Participarea este GRATUITĂ.

Având convingerea că acest webinar va fi de real interes pentru compania dumneavoastra, vă adresăm invitația de a vă înscrie până cel târziu în 25.11.2020.

Persoanele care se vor înscrie la webinar-ul online, până la data de 25.11.2020, vor primi pe e-mail instrucțiuni pentru a se conecta la platforma online – ZOOM Meetings (link, user ID și Parola).

Persoana de contact:

Luisa Palos | Departament Marketing & PR
E-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Telefon 0728 13 77 27

Mai multe detalii despre eveniment regăsiți aici : https://mostpp.glueup.ru/event/1072/

Banner Rusia - Romania