News CCI Brasov

Conferința: ECOLOGIE MENTALĂ pentru BUSINESS si VIAȚĂ

(0 voturi)
Conferința: ECOLOGIE MENTALĂ pentru BUSINESS si VIAȚĂ

Vă informăm despre oportunitatea participării la conferința prin care afli cum tot ceea ce știi poate fi și pus în aplicare! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează sâmbătă, 28 Noiembrie 2020, începând cu ora 12:00, conferința ”ECOLOGIE MENTALĂ pentru BUSINESS si VIAȚĂ” susținută de Connie Larkin, singurul leader de Educație Ontologică pe plan național și președinte al Asociației Why Not Me.

Evenimentul este unic în țară și are ca scop să facă cunoscut în rândul oamenilor de afaceri brașoveni cum tot ceea ce știu poate fi și pus în aplicare.

Durata evenimentului: 3 ore.

Locul de desfășurare: sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Sala de conferinte, et. I.

Connie Larkin spune că "Oamenii nu au nicio corelație între ceea ce spun/știu și ceea ce fac", de aceea, o doză de pragmatism e posibil să fie ceva de care toți avem nevoie.

Locurile sunt limitate, dat fiind regulile de distanțare fizică și sanitare impuse.

Camera de Comerț si Industrie Brașov, prin Departamentul de Formare Profesională și Învățământ Dual, a oferit până în prezent cursuri de formare profesionlă la peste 25.000 de persoane. Acestea au beneficiat de experiența de peste 25 de ani a echipei și de profesionalismul celor 120 de formatori cu care colaboram.

Persoana de contact și înscrieri:
Cristina Sîrbu | Departament Formare Profesională și Învățământ Dual
E-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Telefon : 0729/839 860