News CCI Brasov

DEMO METAL VIRTUAL

(0 voturi)
DEMO METAL VIRTUAL

Tehnic Media SRL, în calitate de organizator DEMO METAL, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor.

2020-antet-sus-een

În premieră: Demo Metal Virtual

În perioada 23–27 noiembrie 2020 va avea loc, în premieră, DEMO METAL VIRTUAL, eveniment digital, exclusiv online, în care profesioniștii din industrie, specialiști și manageri, se vor putea conecta pentru a afla informații despre noile tehnologii, pentru a găsi noi furnizori și pentru a menține contactul cu comunitatea din care fac parte.

Evenimentul digital va avea aceleași elemente de interes pentru participanți, precum un eveniment offline:
- Expoziție – în care standurile companiilor se transformă în pagini individuale pentru fiecare expozant, unde vizitatorii vor putea găsi ultimele noutăți ale companiilor, ofertele speciale pregătite pentru perioada evenimentului, demonstrații video etc.
- Forumul „SMART FACTORY & SAFE BUSINESS” – care va permite o largă expunere, din multiple perspective, a provocărilor industriei din această perioadă, precum și a celor din viitorul apropiat sau mai îndepărtat.

Teme abordate:

sageata-albastra Un nou context economic - Reconfigurarea canalelor de aprovizionare în pandemie şi post pandemie – este România o destinaţie apropiată?
sageata-albastra Fabrica inteligentă şi transformările digitale - ce s-a schimbat în proces
sageata-albastra Modele de afacere sigure şi rezistente
sageata-albastra Reinventarea viitorului – Ce este nou în inovare + Cercetare-Dezvoltare + Educaţie
sageata-albastra Resurse umane şi noul normal - Noul mod de gândire al angajatorilor şi obiectivele procesului de recalificare a forței de muncă
sageata-albastra Networking și întâlniri face to face – de data aceasta într-un format online, dar asigurate de chat-ul privat și întâlnirile video care pot fi programate de comun acord cu potențialii sau actualii colaboratori.
sageata-albastra Workshop-uri – susținute de companiile expozante, online, pe tematici de interes pentru specialiștii din industrie.

Soluțiile prezentate pot oferi răspunsuri la noile provocări și la nevoile din piață.

Demo Metal Virtual facilitează conexiunile de înaltă calitate, prezentarea celor mai noi tehnologii, tendințele și provocările din industrie în noul context economic.

Mai multe detalii despre Expoziție și Forum, pe www.demometal.ro/virtual 

2020-antet-jos-een

 

demometal23-2711