News CCI Brasov

Webinar “Content Marketing”

(0 voturi)
Webinar “Content Marketing”

Vă informăm despre oportunitatea participării la Webinar-ul “Content Marketing” organizat în perioada 21-22.01.2021 de Camera Odicială de Comerț a Spaniei în Belgia 

Webinar-ul “Content Marketing” este conceput pentru cei care doresc să își îmbunătățească cunoștințele de marketing  indiferent de industria sau dimensiunea companiei.

Content Marketing” este o inițiativă strategică utilizată de multe companii, care dedică resurse creării și partajării de valori  pentru a atrage, reține și încânta publicul țintă. Odată câștigată încrederea și construită o relație, este mult mai ușor pentru cei interesați  să devină clienți și, în cele din urmă, ambasadori ai mărcii.

În timpul Webinar-ul “Content Marketing”, se vor defini termeni: ce este marketingul de conținut, vor fi împărtășite cele mai bune practici, vom fi descoperite tehnici de  creare a unui  conținut atractiv pentru publicul țintă, vom fi  explorate cum să se creeze un conținut optimizat pentru optimizarea motorului de căutare, vom fi evaluate cele mai utilizate formate și canale, ce trebuie să sporiți o conductă de conținut și cum să fie măsurate rezultatele. Sunt incluse și sesiuni practice.

Durata: 4 ore în două dimineți.

Mentor: Philippe Schifflers, consultant de marketing digital și instructor online.
Philippe are mai mult de 10 ani de experiență în marketing digital, acoperind domenii precum SEO, Content Marketing, Social Media, Inbound Marketing, Management de site-uri web, Lead Generation și Project Management.

Înscrieri AICI.

Programul evenimentului :

1. Introducere în Content Marketing
2. Crearea de bloguri optimizate pentru SEO
3. Crearea buletinelor informative
4. Crearea paginilor de destinație
5. Crearea de conținut pentru rețelele sociale
6. Cum se măsoară rezultatele
7. Sesiunea de întrebări și răspunsuri

Informații suplimentare la Javier Rincón

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / +32 (0) 2 517 17 40
www.e-camara.com 

Tariful  per participant (fata TVA):
Membrii €110
Non Membrii €130


 

Material primit prin amabilitatea Cámara Oficial de Comercio de España en Bélgica y Luxemburgo