News CCI Brasov

Târg virtual ”International Engineering and Technology Fair – IETF 2021”

(0 voturi)
Târg virtual ”International Engineering and Technology Fair – IETF 2021”

Vă informăm despre oportunitatea participării online la una din cele mai reprezentative manifestări expoziționale din India. 

În perioada 25 februarie - 24 martie 2021 se va desfășura în format virtual, una din cele mai reprezentative manifestări expoziționale din India, în domeniul industrial și ingineresc ”International Engineering and Technology Fair – IETF 2021”.

Această platformă virtuală va cuprinde: expoziții, întâlniri între vânzători și cumpărători, seminarii web și sesiuni live specifice sectorului industrial.

”IETF 2021” va oferi oportunități de afaceri pentru o gama variată de produse industriale cu aplicații în diverse sectoare precum: mediul înconjurător, metalurgie și siderurgie, logistică, tehnologii de construcții, robotică și automatizări industriale, inteligență artificială, energie regenerabilă, imprimare 3D etc.

Târgul, al cărui principal organizator este Confederația Indiană a Industriilor - CII, va reuni principalii actori economici locali și internaționali din domeniul industrial, constituind o interfață utilă pentru facilitarea de întâlniri de afaceri si obținerea de informații legate de ultimele noutăți și inovații în materie de tehnologie, proiectare, cercetare si dezvoltare. Expoziția va fi bine delimitată în secțiuni precum: producători/ proiectanți / servicii industriale. La târg se anunță o reprezentare mare a mediului de afaceri indian și internațional, peste 500 de companii locale sunt așteptate să expună în format virtual si peste 20 de conferințe și seminarii sunt planificate să aibă loc.

Companiile românești interesate să participe în calitate de expozanți, cu stand de prezentare a produselor lor, vor putea face acest lucru contra unei sume de 500 USD + 18% TVA.

Vizitatorii pot accesa gratuit platforma, pe baza unei înregistrări prealabile. Toți cei interesați de expoziție (expozanți sau vizitatori) sunt rugați să contacteze organizatorul evenimentului pentru a obține detaliile de logare și alte instrucțiuni necesare. Coordonatele de contact sunt următoarele: Confederața Indiană a Industriilor, dl Rajesh Wadhwa – director expoziție, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , mobil: +91-9910267148

Precizăm faptul că Biroul Român de Promovare Economică și Comercială din New Delhi va deține un mic spațiu (virtual) la această manifestare expozițională, unde se vor putea expune câteva broșuri și cataloage ale firmelor românești.

Având în vedere oportunitatea dată de acest eveniment pentru identificarea de noi parteneri de afaceri și încheierea unor eventuale contracte, vă rugăm să aveți amabilitatea de a circula această informație în rândul companiilor din judetul dvs, cu sugestia ca cei interesați să participe la acest eveniment, să contacteze organizatorul sau pe reprezentantul BPCE New Delhi.


Material primit prin amabilitatea Direcției Relații Interne și ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro