News CCI Brasov

HKTDC International Sourcing Show | Format HIBRID

(0 voturi)
HKTDC International Sourcing Show | Format HIBRID

Integrând șapte târguri comerciale programate inițial pentru primăvară, HKTDC International Sourcing Show este programat să aibă loc din martie până în iulie 2021 în format online și fizic, oferind un aranjament flexibil pentru companii pentru a explora și identifica oportunități în diferite industrii. 

HKTDC International Sourcing Show oferă o platformă de aprovizionare unică pentru cumpărători și furnizori pentru a continua să exploreze mai multe oportunități de afaceri în diverse industrii, inclusiv electronice, iluminat, lumină tehnologică în aer liber, eco, ceas și ceas, optică, jucării, produse pentru copii, papetărie, articole de uz casnic ca precum și cadouri și premium, în aceste vremuri dificile.

Evenimentul va reuni Târgul de jucării și jocuri HKTDC Hong Kong, Târgul produselor pentru copii HKTDC Hong Kong, Târgul de uz casnic HKTDC Hong Kong, HKTDC Hong Kong International Textile și mobilier pentru casă. Fair, HKTDC Hong Kong Fashion Week, HKTDC Hong Kong Gifts & Premium Fair și Hong Kong International Printing and Packaging Fair.

International Sourcing Show este primul târg hibrid, atât în ​​format online, cât și offline, care va fi lansat de HKTDC, cumpărătorii și expozanții participanți putând utiliza o platformă exclusivă de expoziții online pentru potrivirea afacerilor și conferințe video începând din martie 2021.

Informații suplimentare despre cele șapte târguri AICI.

International Sourcing Showd