News CCI Brasov

Industria stimulează redresarea în Europa – Eveniment on-line 23-26 februarie 2021

(0 voturi)
Industria stimulează redresarea în Europa – Eveniment on-line 23-26 februarie 2021

Zilele industriei UE este evenimentul anual emblematic al industriei europene.

Acesta servește drept platformă principală pentru a discuta provocările industriale și a co-dezvolta oportunități și răspunsuri politice într-un dialog cu o gamă largă de parteneri. Evenimentul se petrece într-un moment foarte special, când industria se pregăteşte pentru o transformare ecologică și digitală, cu noi oportunități pentru întreprinderile și cetățenii UE.
Pe fondul transformării accelerate și a peisajului competitiv global în schimbare, strategia industrială europeană se îndreaptă către o industrie ecologică, digitală și mai rezistentă. Pentru această ediţie, se oferă instrumente de sprijinire a ecosistemelor industriale în plină transformare și soluţii pentru consolidarea competitivităţii globale.

De la prima ediție din 2017, Zilele industriei din UE s-au impus ca fiind principala platformă a Comisiei Europene pentru un dialog deschis despre industrie, oferit tuturor părților interesate.

Această ediție va cuprinde mai multe puncte de vedere și opinii diferite în discuții de grup, discursuri principale, oportunități de rețea, expunere digitală, podcast și multe anunțuri interesante privind diverse oportunități oferite de tranziția industrială.

Zilele industriei europene din 2021 se vor desfăşura într-un context special:
2021-bullet-albastru următorii 10 ani vor reprezenta deceniul digital al Europei
2021-bullet-albastru până în 2030 se urmăreşte reducerea emisiilor cu cel puțin 55%, pentru a asigura oportunități semnificative firmelor
2021-bullet-albastru pandemia Covid conduce către regândirea realităţii economice, sociale și industriale
2021-bullet-albastru efectele crizei conduc către schimbare și noi oportunități de dezvoltare

Pentru a participa la evenimentul care va avea loc în perioada 23-26 februarie, vă rugăm să completați formularul de înregistrare aflat la adresa https://www.euindustrydays.eu/

Informaţii suplimentare: Centrul Enterprise Europe Network Braşov, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sursa: https://www.euindustrydays.eu/

2021-antet-jos-een