News CCI Brasov

Conferința PRIA Environment – Sistemul Depozit - Garanție

(0 voturi)
Conferința PRIA Environment – Sistemul Depozit - Garanție

Protejarea mediului înconjurător în beneficiul generațiilor viitoare reprezintă una din provocările majore ale epocii noastre, de aceea, Camera de Comerț și Industrie Brașov susține acțiunile organizate în acest sens și vă invită să participați la conferința PRIA Environment – Sistemul Depozit - Garanție, organizată de PRIAevents în data de 16 februarie 2021 - una dintre cele mai importante platforme de dezbateri despre cele mai importante teme de mediu.

În cadrul acestei ediții a conferinței Pria Environment aducem împreună producătorii, companiile din domeniul mediului, retailerii și autoritățile și dezbatem unul dinte cele mai importante subiecte legate de mediu din acest an: Sistemul depozit garanție: bune practici și opțiuni pentru dezvoltarea unui sistem de succes perfect adaptat pieței locale.

Totodată, vom aduce în dezbatere șansa pe care o are România ca, inspirându-se din experiența altor țări, să scrie la rândul său istorie, dezvoltând printre primii un sistem depozit- garanție de anvergură în Europa de Est.

2021-banner-conferinta-pria-1

Înregistrarea participării se face prin completarea  formularului de participare hand pointingAICI .

Vă rugăm să trimiteti acest formular la adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , telefon 0723/121418.