News CCI Brasov

Webinar: Increase Your Opportunities of Networking Though Strengthened Digital Information Management System

(0 voturi)
Webinar: Increase Your Opportunities of Networking Though Strengthened Digital Information Management System

Vă informăm despre oportunitatea participării la webinarul organizat în zilele de 18 şi 19 februarie 2021în cadrul proiectului Dialog de Afaceri Turcia-UE. 

Proiectul Dialog de Afaceri Turcia-UE (TEBD) se bazează pe parteneriatul pe termen lung al Asociației Camerelor Europene de Comerț și Industrie (EUROCHAMBRES) și al Uniunii Camerelor și schimburilor de mărfuri din Turcia (TOBB) ca ”voce a comunității de afaceri” ce are în vedere prioritățile lor strategice, a membrilor comunităților de afaceri atât din Uniunea Europeană, cât și din Turcia.

Proiectul (TEBD) aduce mai aproape Camrele de Comerț, Industrie și Schimburi de mărfuri din Turcia și omologii lor din Uniunea Europeană, prin stabilirea parteneriatelor de subvenționare și implementarea unei game de activități, oferind Camerelor oportunități practice de schimb de opinii și îmbunătățirea dialogului de afaceri.

Proiectul (TEBD) promovează integrarea UE și a comunităților de afaceri turcești ce asigură o mare conștientizare a oportunităților de afaceri, a provocărilor potențiale aderări a Turciei la UE și a modernizării Uniunii Vamale între Turcia și UE.

Programul de subvenții pentru dialogul de afaceri Turcia-UE a acordat finanțări pentru 19 proiecte, CCIA Arad și CCI Artvin au primit finanțare cu proiectul ” Increase Your Opportunities of Networking Though Strengthened Digital Information Management System” care a început implementarea pe 1 aprilie 2020.

Proiectul finanțat de UE își propune să crească capacitatea CCI Artvin prin stabilirea unui sistem de management al informțiilor digitale pentru a crea o cooperare și un schimb de informații între CCIArtvin și CCIA Arad, cu scopul de a oferi rețele de schimburi de bune practici.

pioneza-1  Data: 18-19 februarie 2021

ceas  Ora: 13,00 - 16,00

Cei interesați vor primi link-ul de acces după înscriere.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact este:

Radu Mătiuţ
Mobil: +40.743.171.518
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.