News CCI Brasov

Conferința IMC India Calling

(0 voturi)
Conferința IMC India Calling

În data de 12 martie 2021, între orele 10.00 - 17.00 (IST) va avea loc Conferința IMC India Calling, o caracteristică anuală stabilită de IMC pentru a oferi o platformă virtuala in cadrul careia antreprenorii indieni și globali să se reunească și să dezbată, să împărtășească perspective și să exploreze potențiale oportunități de investiții și colaborări.

În fiecare an sunt alese câteva sectoare pentru a se concentra asupra oportunităților maxime disponibile. Conferința din acest an se va concentra pe următoarele două sectoare: Infrastructură inteligentă Tehnologie ecologică - Mobilitate și durabilitate.

Conferința va reuni factorii de decizie politică, oficiali guvernamentali, economiști, bănci și instituții financiare, companii care lucrează în aceste sectoare, furnizori de logistică, investitori, instituții academice, asociații industriale și alți experți pentru a discuta și a împărtăși informații despre dezvoltarea piețelor din India, politica contribuții și oportunități pentru companii să investească și să colaboreze în peste două sectoare.

Programul conferintei este hand pointing AICI.

Pentru inregistrare la eveniment va rugam accesati link-ul https://www.imcnet.org/events-950 .


 

Material primit prin amabilitatea  Directiei Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro