News CCI Brasov

Eveniment online: Zilele de cooperare în tehnologie și afaceri 2021

(0 voturi)
Eveniment online: Zilele de cooperare în tehnologie și afaceri 2021

Investitions- und Foerderbank Niedersachsen, NBank din Germania alături de Camera de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, în calitate de coorganizator, are plăcerea de a vă invita la Zilele de cooperare în tehnologie și afaceri 2021 din cadrul Târgului de la Hanovra, organizat în perioada 12 - 15 aprilie 2021.

Ca răspuns la pandemia provocată de Coronavirus, Evenimentul Zilele de Cooperare Tehnologică și de Afaceri va fi organizat online. În acest caz, toate întâlnirile bilaterale organizate în cadrul evenimentului vor avea loc ca întâlniri online / videoconferințe prin intermediul acestui site web. Nu este nevoie de niciun software suplimentar, ci doar de un browser web actualizat, de un microfon și de o cameră web.

Împreună cu partenerii evenimentului și cu partenerii din cadrul rețelei Enterprise Europe, vom continua să lucrăm la acest eveniment și pe site-ul web pentru a vă ajuta să stabiliți noi contacte de afaceri internaționale și să găsiți parteneri pentru viitoarele proiecte europene.

Brokerajul va fi organizat alături de membrii Enterprise Europe Network și mulțe alte organizații profesionale din întreaga lume, în colaborare cu " Investitions- und Foerderbank Niedersachsen, NBank din Germania ". Evenimentul de brokeraj se axează pe următoarele sectoare:
bullet Soluții pentru industria 4.0 și Smart Factory
bullet Tehnologii de fabricație eficiente din punct de vedere al resurselor și al energiei
bullet Energie durabilă și mobilitate
bullet Instrumente de măsurare

Participarea la evenimentul de brokeraj este GRATUITĂ.

Înregistrarea la acest eveniment se face pe site-ul https://technology-business-cooperation-days-2021.b2match.io/home, unde puteți găsi mai multe informații în legătură cu acest eveniment.

Până în data de 5 aprilie 2021 se pot confirma întâlnirile B2B.

Vă rugăm să ne confirmați interesul dumneavoastră pentru participarea la matchmaking pe adresele de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și vă asigurăm de întreaga noastră asistență pe toată perioada înregistrării și participării la acest eveniment.

Persoana de contact:
Sorina Blejan | Manager EEN Braşov
E-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Telefon 0268 547 073

 2021-antet-zilelecooperarii-een