News CCI Brasov

Conferința ”Rescalarea joburilor în contextul actual”

(2 voturi)
Conferința ”Rescalarea joburilor în contextul actual”

Camera de Comerț și Industrie Brașov în colaborare cu Great People Inside România vă oferă posibilitatea să alegeți soluția optimă, adaptată organizației dumneavoastră, atât pentru manageri cât și pentru ceilalti angajați, pentru creșterea eficienței, scăderea costurilor cu forța de muncă și creșterea profitului.

Motivați de misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri brașovean, Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează un eveniment dedicat oamenilor de afaceri brașoveni, în colaborare cu Great People Inside România.

Vă invităm miercuri, 31 Martie 2021, începând cu ora 12:00, la conferința ”Rescalarea joburilor în contextul actual”  susținută de Doru Dima, Doctor în Pshilogia Muncii și Organizațională și CEO Great People Inside.

Conferința se va desfășura în intervalul orar 12:00 – 14:00 la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Sala de conferințe, et. I.

Evenimentul are ca scop să facă cunoscut în rândul oamenilor de afaceri brașoveni cum pot să crească eficiența angajaților prin lucrul de acasă și prioritizarea formării acestora.

Deoarece locurile sunt limitate, având in vedere regulile de distanțare fizică și sanitare impuse, vă rugăm să ne confirmați prezența dumneavoastră până luni, 29 Martie 2021, folosind următoarele modalități:
• Pe e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
• Prin completarea formularului de înscrierehand pointing AICI

Pentru orice alte informații suplimentare suntem la dispoziția dumneavoastră!
Persoană de contact: Cristina Sîrbu – 0729 839 860