News CCI Brasov

Târgul online de carte și experiențe culturale LibFest.

(0 voturi)
Târgul online de carte și experiențe culturale LibFest.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, partener tradițional al târgurilor de carte și muzica organizate de Libris, vă invită și în acest an la cel mai important eveniment din domeniu: Târgul online de carte și experiențe culturale LibFest care se va desfășura în perioada  25-28 martie 2021.

LibFest, maraton pentru iubitorii de carte - 130 de lansări și dialoguri cu autorii momentului.

Eric-Emmanuel Schmitt, Ismail Kadare, Irvin Yalom, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Gáspár György și alți peste 100 scriitori internaționali și români discută despre cărți sau lansează cele mai noi volume în cadrul celor 130 de evenimente din programul LibFest, târgul online de carte și experiențe culturale organizat de Libris.ro între 25-28 martie.

Află mai multe despre programul complet al târgului de carte organizat de Libris.ro hand pointing AICI.

LibFest  este un maraton pentru iubitorii de carte 16 lansări și dialoguri cu autorii Editurii Creator  prezenți la LibFest, târgul virtual de carte și experiențe culturale organizat de Libris.ro, în perioada 25-28 Martie. La standul virtual vă veți putea bucura de  reduceri la cele mai noi apariții editoriale și nu numai.

Comunicat de presă LibFest Libris.ro hand pointing AICI.

Comunicat de presă LibFest Creator  hand pointing AICI.

Persoană de contact din partea Libris: Augusta Oniță - Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: 0723301784
Persoană de contact Editura Creator: Iuliana Răducan - Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: 0732905285