News CCI Brasov

Sesiune de comunicare online privind condițiile de participare la Târgul Canton, China

(0 voturi)
Sesiune de comunicare online privind condițiile de participare la Târgul Canton, China

Vă informăm despre oportunitatea participării la  sesiunea de comunicare online  organizată cu scopul lămuririi unor aspecte   legate de participarea la Târgul Canton din China.

Camera de Comerț și Industrie România-China (CCIRC) vă invită la o sesiune de comunicare online ce are ca scop explicarea condițiilor de participare la unul dintre cele mai mari târguri de import-export din China, Târgul Canton, sesiunea de primăvară, în data de 2 aprilie 2021, începând cu ora 10:00, pe platforma ZOOM.

În colaborare cu Centrul de Comerț Internațional al R.P. Chineze (CFTC) , CCIRC va organiza participarea companiilor românești la cel mai mare eveniment de tip expozițional pentru import și export, care va avea loc la CANTON la mijlocul lunii aprilie a.c., în format online.

Cea de-a129-a ediție a târgului de import și export din China va avea loc online între 15 și 24 aprilie.

Continuarea desfășurării celei de-a 129-a sesiuni online își propune să consolideze dezvoltarea socială și economică în condițiile actuale de epidemie cu SARS-CoV-2. Târgul are în continuare rolul de platformă cu deschidere generală și va contribui la menținerea bunei funcționări a lanțurilor industriale și de aprovizionare ale comerțului internațional.

După două sesiuni online reușite, târgul va optimiza și mai mult site-ul web pentru a spori serviciile sale, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a facilita tranzacția cumpărător-furnizor. Pavilionul Național va include 16 categorii de produse în 50 de secțiuni, în timp ce Pavilionul Internațional 6 teme. Toate secțiunile expoziționale vor fi afișate online începând cu 15 aprilie. Afișarea expozanților și a produselor, sesiunile de tip B2B, zonele de comerț electronic transfrontalier vor fi disponibile pentru a furniza informații, mesaje instantanee, întâlniri de negociere și marketing live-streaming.

Cea de-a 129-a ediție a târgului Canton va continua să scutească expozanții și platformele de comerț electronic transfrontalier de taxe de participare pentru a ușura dificultățile întreprinderilor și a le reduce costurile. Companiile internaționale sunt binevenite să viziteze târgul Canton pentru a împărtăși oportunități de afaceri și a urmări dezvoltarea comună.

În acest sens, invităm companiile interesate la o sesiune de comunicare ce are ca scop explicarea tuturor detaliilor și condițiilor de participare. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie România-China (CCIRC) în parteneriat cu Centrul de Comerț Internațional din China (CFTC) și este desfășurat online, pe platforma ZOOM, în data de 02 aprilie 2021 începând cu ora 10:00.

Participanții la eveniment sunt rugați să transmită formularul de participare pe adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

FORMULARUL DE PARTICIPARE  hand pointing AICI.

Pentru mai multe detalii:
Persoană de contact:
Cristina Prahoveanu, Director Comunicare si PR,
telefon : 0754 65 63 55

Prezentarea Târgului Canton hand pointing AICI.

Mai multe informații accesând: http://www.cantonfair.org.cn/en/about/overview sau

https://www.cantonfair.org.cn/en/news/article/601cbd82e966f077f66efc15


Material primit prin amabilitatea CAMEREI DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE ROMÂNIA-CHINA
CCIR Business Center, Bd. Octavian Goga nr. 2,Tronson 2, Etaj. 6, Sectorul 3, Bucuresti 030982,
Telefon: 0314 260 630; e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; website: www.ccroch.ro