News CCI Brasov

Forum Agroalimentar 2021

(2 voturi)
Forum Agroalimentar 2021

Vă informăm despre desfășurarea Forumului Agroalimentar. Eveniment online.

Proiectul Dialog de afaceri Turcia-UE (TEBD) este încântat să vă invite la evenimentul online: FORUM AGROALIMENTAR.

Evenimentul online are loc pe platforma Zoom,  în perioada 21 - 22 aprilie 2021.

Forumul Agroalimentar va fi organizat în cadrul  proiectul TEBD, care este cofinanțat de Uniunea Europeană și Republica Turcia și este implementat de EUROCHAMBRES în strânsă cooperare cu TOBB.

Forumul Agroalimentar va reuni lideri din industrie, decidenți politici, fermieri, actori ai lanțului de aprovizionare Agroalimentară, organizații, IMM-uri și alte instituții publice, permițându-le să dezbată teme cheie în domeniul Agroalimentar prin 4 sesiuni diferite, panou discuții și mese rotunde interactive.

Industria agroalimentară se află în centrul sistemului alimentar global și are o mare importanță. Această ultimă perioadă a fost neobișnuită pentru ecosistemul agroalimentar global, european și turc. Cu toate acestea, sectorul poate transforma criza într-o oportunitate de a reimagina sectorul agroalimentar. Acest eveniment va ajuta la înțelegerea viitorului sectorului în lumea post-pandemică, pe lângă nevoile și oportunitățile ecosistemului.

Forumul Agroalimentar este format din patru sesiuni captivante și interactive pe teme:
• Acord verde al UE
• Evoluții în politicile agricole UE-TR
• Cerințe privind calitatea alimentelor
• Strategia Farm to Fork
• Economie circulara
• Digitalizare și tehnologie agricolă
• IMM-uri Ferme familiale și femei întreprinzătorii din industria agroalimentară

Acest eveniment este potrivit pentru oricine din orice etapă sau are vreun interes în sectorul agroalimentar sau pentru cei care doresc să învețe noi strategii, evoluții și acțiuni în domeniu.

Traducerea simultană turcă și engleză va fi furnizată în timpul evenimentului. Programul evenimentului va urma în curând. Urmăriți site-ul evenimentului aici.

Înregistrarea se face prin click pe butonul de înregistrare de mai jos. 

inregistrare-aici

Persoană de contact: Oya ERSÖZ,
Director de proiect TEBD


 

DESPRE TEBD:
Camerele din Turcia și din Uniunea Europeană (UE) au un rol important de jucat în încurajarea cooperării economice și a procesului de aderare a Turciei la UE. Proiectul Dialog de afaceri Turcia-UE (TEBD) se bazează pe parteneriatul pe termen lung al Asociației Camerelor Europene de Comerț și Industrie (EUROCHAMBRES) și al Uniunii Camerelor și schimburilor de mărfuri din Turcia (TOBB) ca „voci ale comunitatea de afaceri ”având în vedere prioritățile lor strategice și membrii comunităților de afaceri atât din UE, cât și din Turcia. Proiectul TEBD este implementat de EUROCHAMBRES, printr-un contract de subvenționare cu CFCU, în strânsă cooperare cu TOBB, care este instituția beneficiarului final. Proiectul TEBD cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului său IPA II cu Turcia.