News CCI Brasov

Webinar de prezentare a oportunităților de accesare a pieței americane de către firmele românești.

(0 voturi)
Webinar de prezentare a oportunităților de accesare a pieței americane de către firmele românești.

Vă informăm despre oportunitatea participării webinarul de prezentare a oportunităților de accesare a pieței americane de către firmele românești.

Evenimentul se va desfășura în data de 12 mai a.c., între orele 17:00 și 18:00 (ora României) și este dedicat în mod special firmelor mici și mijlocii din România, interesate de exportul sau realizarea unor investiții pe plan local (indiferent dacă au mai tatonat sau nu piața americană), și urmărește familiarizarea acestora cu o serie de elemente de bază, care ar trebui avute în vedere în acest sens.

Webinarul se va desfășura doar în limba engleză, având în vedere timpul limitat al acestui eveniment, eventualele întrebări/răspunsuri vor fi făcute doar în limba engleză.

Dacă firma dvs. este interesată în participarea la acest webinar, rugăm a ne transmite acceptul dvs. la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. - până la data de 10 mai a.c. - pentru a primi linkul către adresa la care va avea loc evenimentul (în confirmarea de participare, rugăm a comunica datele dvs, respectiv numele și prenumele persoanei care va lua parte, precum și numele firmei).

Nu se percepe nicio taxă de participare la acest forum virtual, dar este necesară înregistrarea.

Invitația la eveniment hand pointingAICI.

Persoană de contact: Razvan DUMITRESCU, Minister Counselor for Economic Affairs
1607 23rd Street NW, Washington, DC 20008
Cell: +1 202 8730063
Fax: +1 202 2324748
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: http://washington.mae.ro