News CCI Brasov

Summit-ul SelectUSA 2021

(0 voturi)
Summit-ul SelectUSA 2021

Vă informăm că în perioada 7 - 11 iunie 2021 se va desfășura Summit-ul SelectUSA 2021.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Serviciul Comercial din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, au organizat în data de 12 mai 2021 un eveniment de prezentare a Select USA 2021 care a fost susținut de dl. Ryan Wallace, Senior International Investment Specialist, SelectUSA, U.S. Department of Commerce, International Trade Administration.

Summit-ul SelectUSA 2021 aduce în prim-plan oportunități de investiții românești în Statele Unite ale Americii, organizatorii evidențiind faptul că începând cu anul 2017 proiectele de investiții asociate Summit-ului totalizează peste 44 de miliarde de dolari și susțin peste 37.000 de locuri de muncă. Totodată, evenimentul facilitează oamenilor de afaceri români oportunitatea de a identifica noi parteneri, resurse și piețe de desfacere, relevante pentru diferite profiluri de business.

Prezentarea summit-ului este disponibilă la https://www.selectusasummit.us/

Agenda evenimentului la  hand pointing AICI.

Summit-ul va furniza pe perioada celor 5 zile:
• un sistem nou și îmbunătățit de matchmaking;
• un spațiu de expoziții virtual, care va reuni mai mult de 150 de organizații de dezvoltare economică americane (EDOs), furnizori de servicii, reprezentanți ai Guvernului american, expozanți din rândul asociațiilor industriale etc.
• peste 100 de întâlniri virtuale, cu sesiuni dedicate pe regiuni, adaptate specificului piețelor locale;
• sesiuni la cerere în cadrul platformei de evenimente (în situațiile în care participanții nu le pot viziona la momentul desfășurării lor);
• sesiuni interactive Q&A;
• workshop-uri virtuale pe teme variate, la care antreprenorii se pot înscrie.

Înregistrarea la seminar se face on-line la https://ccir.ro/formular/select-usa/.

Participarea la eveniment se va face exclusiv în baza confirmării primite din partea CCIR, urmare completării și trimiterii formularului de participare menţionat.

Pentru orice informaţii suplimentare legate de seminarul de prezentare vă puteţi adresa dnei. Cristina Ionescu, Director Direcția Strategii, Politici și Proiecte, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , telefon 021.319.01.00.