News CCI Brasov

Forumul internațional IFAST 2021

(0 voturi)
Forumul internațional IFAST 2021

Forumul internațional privind textilele inteligente avansate și digitalizate (IFAST) va avea loc online, în 15 și 16 iunie 2021, cu obiectivul de a evalua dezvoltarea textilelor inteligente avansate în sectorul european de apărare, cu scopul de a pune bazele unui posibil viitor program cu dublă utilizare pentru textile inteligente multifuncționale.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect al Agenției Europene de Apărare (EDA), „Textile inteligente în apărare: privind soldații viitorului (STILE)”, care vizează atingerea unei dovezi a conceptului unui model textil inteligent multifuncțional în apărare. Datorită particularităților sale, modelul STILE este încorporat în ecosistemul cu dublă utilizare, care se așteaptă să atragă atenția politicii industriale / de cercetare a UE în următorii ani.

Evenimentul va reuni părțile interesate relevante provenind de la organisme guvernamentale de apărare, industrie (dublă utilizare), mediul academic și comunitățile de cercetare și dezvoltare, precum și instituții și organizații europene.

Forumul IFAST este compus dintr-un centru de expoziții, unde industriile, mediul academic și organizațiile de cercetare pot avea un stand gratuit (stand virtual) pentru a-și prezenta produsele, serviciile și proiectele în domeniile textilelor inteligente / avansate / digitalizate și o zonă de conferințe, organizate în următoarele panouri:
Panoul 1. Previziune asupra textilelor inteligente avansate și digitalizate din sectorul european de apărare.
Panoul 2. Vizualizarea unui program european cu dublă utilizare pentru textile inteligente multifuncționale.

Conferința va avea loc pe 15 iunie 2021, în timp ce centrul de expoziții va fi accesibil pe 15 iunie și dimineața de 16 iunie 2021.
Participanților li se oferă gratuit posibilitatea de a furniza un rezumat și un poster, utilizând șabloanele ad hoc care pot fi descărcate de pe site-ul IFAST (https://www.ifast-stile.eu/abstracts/).

Participarea la zona expozițională IFAST (15 iunie și dimineața de 16 iunie) se va baza pe transmiterea unui rezumat care descrie produsele, serviciile sau proiectele companiei.

Participanții sunt, de asemenea, bineveniți să ceară un loc în sesiunea de pitching (care va avea loc în dimineața zilei de 16 iunie). Deoarece intervalele de timp pentru pitch-uri sunt limitate, Comitetul de organizare IFAST va face o selecție pe baza rezumatelor prezentate de candidații la pitch, pe baza originalității, calității tehnice și a meritelor științifice. Participanții care solicită un stand virtual vor primi prioritate în selecție. Participanților, al căror rezumat nu va fi selectat pentru sesiunea de pitching, li se va oferi să afișeze un poster într-un stand specific din zona de expoziție IFAST. Prin urmare, expozanții sunt rugați să trimită și un poster, în cazul în care rezumatul lor nu va fi selectat pentru sesiunea de pitching.

De asemenea, participanții pot trimite doar un rezumat, fără nicio altă opțiune.

Toate rezumatele primite cu prezentarea corespunzătoare a conținutului și formatului vor fi incluse într-o carte de rezumate legate de domeniile Conferinței și Expoziției, care va fi publicată după evenimentul IFAST (cu ISBN). Termenul limită pentru trimiterea rezumatelor / afișelor este 1 iunie 2021.

Numai rezumatele / afișele provenite de la expozanții înregistrați vor fi luate în considerare pentru cabine, sesiunea de pitch și cartea de rezumate.

În plus, participanții pot deveni parteneri ai centrului expozițional IFAST, sub angajamentul de a trimite un rezumat și de a contribui la difuzarea evenimentului prin rețeaua lor. Partenerilor li se oferă gratuit oportunitatea de a-și publica logo-ul pe site-ul IFAST.

Informații suplimentare despre Forumul Internațional IFAST (de exemplu, program, vorbitori) pot fi găsite pe site-ul web https://www.ifast-stile.eu.

Înregistrarea este deja deschisă și se poate face prin intermediul site-ului IFAST la linkul https://www.ifast-stile.eu/registration/

Participanții sunt invitați să folosească formularul de contact de pe site-ul web pentru a primi mai multe informații despre oportunitățile menționate mai sus (de exemplu stand, abstract / poster, pitch, parteneriat, înregistrare) sau trimiterea unui e-mail direct la căsuța poștală funcțională Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la evenimentul IFAST, în numele Agenției Europene de Apărare, vă trimitem cele mai frumoase salutări.

Comitetul de organizare IFAST

AITEX-2021