News CCI Brasov

CCI Brașov prezentă la GALA WOMEN IN ECONOMY 2021 ediția a III-a

(1 Vot)
CCI Brașov prezentă la GALA WOMEN IN ECONOMY 2021 ediția a III-a

CCI Brașov a fost prezentă la cel mai important eveniment al antreprenoriatului feminin! 

Domnul Cosmin Roșia-Micu – Directorul General al Camerei de Comerț și Industrie Brașov a fost unul dintre invitații de seamă la cea de-a treia editie a evenimentului ”Gala Women in Economy” ce a avut loc în data de 19 mai 2021 la Teatrul Național București, organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, Asociația Națională a Antreprenorilor și Patronatul Femeilor Antreprenor.

Alături de alți reprezentanți de marcă ai mediului de afaceri la nivel național, parteneri și reprezentanți ai instituțiilor, dl. Cosmin Roșia-Micu susține implicarea și dezvoltarea inițiativelor feminine în afaceri, în societate și în cultură, iar cu această ocazie a înmânat premiul ”Din Inima Dobrogei” doamnei Manager al grupului Angelo, Paula VALS.

”Un singur om poate face minuni pentru o întreagă comunitate. S-a întâmplat în Dobrogea, acolo unde o antreprenoare, doamna Paula VALS a transformat o rețetă tradițională într-o afacere de milioane de euro, cu sute de angajați. A pornit de la zero și chiar dacă s-a întâmplat să piardă totul, nu a renunțat niciodată”, a menționat dl. Cosmin Roșia-Micu.

Felicitări doamnei Paula VALS pentru premiul obținut, pentru persevernță și implicare!!

Tot în cadrul Galei Women In Economy 2021 a fost premiată și o distinsă doamnă din Brașov, doamna Alina PAUL – CEO-ul D.O. Security, care a primit premiul „A Men’s World”, înmânat de către domnul Alexandru MIHAI, Managing Partner Nordis Group.

Doamna Alina PAUL a demonstrat că poate să se impună într-un domeniu dedicat bărbaților obținând recunoaștere la nivel național. A reușit în pandemie să performeze obținând rezultate financiare de invidiat, și-a extins activitatea dezvoltând prima divizie de pompieri privată și oferă securitate prin sistemele inteligente și tehnologii inovative. A obținut trofeul pentru Excelență Profesională în Securitate, la Oustanding Security Performance Awards și continuă să ne surprindă!

Felicitări doamnei Alina Paul CEO-ul D.O. Security, membru PREMIUM al CCI Brașov pentru premiul primit, pentru performanță, consecvență și pentru rezultatele obținute într-un domeniu dedicat bărbaților!

Cele 20 de premiante din cadrul celei de-a III-a ediții a evenimentului Women in Economy 2021 sunt femei puternice, care au dat dovada de curaj și perseverență în diverse domenii de activitate precum: energie, IT&C, sănătate, industrii, voluntariat pentru o societate mai bună, etc.

Gala din acest an a reunit personalități guvernamentale, ambasadori și reprezentanți ai companiilor naționale și multinaționale care au fost alături de organizatori pentru a aplauda performanțele femeilor în economie.

Mulțumim organizatorilor CONAF - Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin pentru invitație și ținem să o felicităm pe doamna Cristina Chiriac - Președinte CONAF pentru organizarea acestui eveniment de excepție și pentru recunoașterea meritelor doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România. Felicitări!

Vă invităm să urmăriți evenimentul și să cunoașteti doamnele de excepție care au fost premiate în video-ul hand pointing AICI.

Persoana de contact:
Andreea Ivașcu | Director Departament Marketing & PR
E-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Telefon 0268 547 084

GALA-WOMEN-1

GALA-WOMEN-2

GALA-WOMEN-3