News CCI Brasov

Eveniment online: Connecting European Chambers

(9 voturi)
Eveniment online: Connecting European Chambers

Vă informăm despre desfășurarea evenimentului Connecting European Chambers. 

Camera de Comerț si Industrie a României are plăcerea de a vă informa cu privire la desfășurarea evenimentului anual al rețelei camerelor de comerț europene - Connecting European Chambers - ediția a VI-a, în perioada 29 iunie -1 iulie 2021, în format online.

Evenimentul organizat de EUROCHAMBRES se adresează reprezentanților camerelor de comerț locale și naționale, având posibilitatea să afle informații relevante cu privire la noile programe ale Uniunii Europene, precum și să participe la schimbul de bune practici camerale.

În prima zi a conferinței vor fi prezentate oportunitățile de finanțare în următoarele șase domenii, puse la dispoziție de Comisia Europeană:

(1) Antreprenoriat și IMM-uri;

(2) Inovare;

(3) Internaționalizare;

(4) Vecinătate și extindere;

(5) Competențe;

(6) Europa durabilă.

În cea de-a doua și a treia zi a conferinței, reprezentanții camerelor de comerț sunt invitați să participe activ la sesiunile de lucru. Acestea se vor desfășura în modul următor:

sageata-albastra scurtă prezentare realizată de moderator și apoi un tour de table al participanților;

sageata-albastra discuții structurate cu privire la dezvoltarea unor potențiale acțiuni comune, luând în considerare sursele de finanțare europeana alocate fiecărui domeniu. Scopul final constând în dezvoltarea unor parteneriate pentru depunerea unor viitoare proiecte de către consorțiile formate din camerele de comerț.

Connecting European Chambers își propune să dezvolte capacitatea camerelor de comerț de a coopera în cadrul proiectelor cu finanțare europeană, bazîndu-se pe punctele forte ale rețelei camerale. În plus, se urmărește consolidarea parteneriatelor de colaborare între membrii EUROCHAMBRES, în vederea furnizării comunității de afaceri a unei game extinse de servicii cu valoare adaugată.

Detalii suplimentare se regasesc în agenda hand pointing AICI

Conceptul evenimentului hand pointing AICI.


 Material primit prin amabilitatea:

Direcției Relații Interne și ICC Romania
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro