News CCI Brasov

Seminar de informare cu privire la noile oportunități de finantare

(0 voturi)
Seminar de informare cu privire la noile oportunități de finantare

Camera de Comerț și Industrie Brașov are deosebita plăcere de a vă invita pe data de 23.06.2021 la ora 11:00 la un seminar de informare cu privire la noile programe și scheme de finantări nerambursabile.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, ca parte integrantă a comunității brașovene și promotor al dezvoltării economice locale, regionale și naționale, reprezintă un partener de încredere pentru mediul de afaceri brașovean și continuă buna colaborare cu instituțiile care vin in sprijinul mediului de afaceri.

Acest seminar organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov are ca scop principal informarea și diseminarea noilor posibilități de finanțare nerambursabile pentru mediul rural si pentru segmentul HORECA!

INVITAȚI SPECIALI : Reprezentanții OJFIR Brașov

Seminarul se va desfășura după următorul program:
- 11:00 – 12:00 - Prezentare programe/submăsuri lansate în consultare publică în cadrul PNDR 2014-2020
- 12.00 – 12.30 - Prezentare schemă de ajutor HORECA - instituită prin Ordonanţa de urgenţă nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19

Camera de Comerț si Industrie Brașov, prin Departamentul de Consultantă format dintr-o echipă de specialiști cu o experiență de peste 18 ani, oferă servicii de consultanță și asistență societăților interesate în scopul identificării celei mai potrivite surse de finantare, luând în considerare programele de actualitate și domeniul de interes al clientului.

Menționăm că în cadrul evenimentului vor fi respectate toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

Persoană de contact:

Attila Szekely - Director Departament Consultanță

telefon: 0268 547 084

email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.