News CCI Brasov

Clubul de public speaking

(1 Vot)
Clubul de public speaking

Prin clubul de public speaking dorim să venim în întâmpinarea nevoii de dezvoltare a abilităților angajaților firmelor dumneavoastră, care activează în marketing și/sau vânzări sau care își doresc să exerseze abilitatea de a vorbi în public.

Tema întâlnirii este "Prima vânzare, primul client", iar cei care vor susține discursul vor avea ca timp de prezentare 6 minute. Ne dorim să fie o atmosferă degajată care să conducă la discuții libere și, implicit, la networking, prin care să fructificăm prin feed-back direct și imediat capacitatea de a fi convingători atunci când vorbiți în fața unui public.  

Participanții sunt așteptați în data de 29 ianuarie 2015 ora 18,00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov. Participarea este gratuită pentru membrii CCIBV.

În vederea unei organizari eficiente, vă rugam să desemnati doi angajați pentru care ar fi util să participe la un astfel de eveniment, și să ne comunicati numele și prenumele lor pe e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. până pe data de 27 ianuarie 2015.

Vă așteptăm.

PR Dana Lupşa și echipa CCIBv