News CCI Brasov

Finanțarea verde: Cum asigurăm tranziția către o economie durabilă funcțională?

(0 voturi)
Finanțarea verde: Cum asigurăm tranziția către o economie durabilă funcțională?

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România au plăcerea de a vă invita să participați, gratuit, la evenimentul Finanțarea verde: Cum asigurăm tranziția către o economie durabilă funcțională? 

Schimbarea climatică și provocarea de a dezvolta o economie circulară funcțională au fost definite drept prioritățile anilor următori pentru atingerea obiectivului de transformare al Europei, până în 2050, într-un continent neutru din perspectiva emisiilor de gaze cu efect de seră. Pentru realizarea acestui deziderat, însă, este necesară dezvoltarea unui cadru favorabil prin care să se asigure că toate sectoarele vor beneficia de tranziția durabilă, iar companiile - de asistență și îndrumare.

Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem astfel să oferim răspunsuri antreprenorilor români și, respectiv, o imagine de ansamblu a instrumentelor dezvoltate de Uniunea Europeană pentru stimularea și finanțarea tranziției verzi. Scopul final este de a veni în sprijinul companiilor care reprezintă o parte esențială a economiei și a lanțului valoric și, prin urmare, dețin un rol important în aplicarea obiectivelor de sustenabilitate. Toate aceste subiecte vor fi abordate și discutate într-un mod cât mai constructiv și productiv pentru toți actorii esențiali din România. Pentru mai multe informații despre acest eveniment, vă invit să consultați conceptul și agenda preliminară.

concept

Persoanele care nu vor putea participa fizic la eveniment, vor avea posibilitatea de a urmări conferința în format online.

Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie.

Evenimentul se va  desfășura în data de 23 septembrie 2021, începând cu ora 10.00 la CCIR Business Center, Amfiteatrul A.I.Cuza.

formular-inregistrare

În contextul restricțiilor epidemiologice, vă informăm că accesul la eveniment va fi permis în limita locurilor disponibile în sala de conferință. În acest sens, participarea fizică la eveniment va fi posibilă numai cu transmiterea unei copii a Certificatului de vaccinare anti SARS COV-2 (considerat valabil după 10 zile de la administrarea celei de-a 2 a doze de vaccin-rapel) la e-mailul Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , sau prin prezentarea unui test SARS-COV-2 negativ, efectuat la un laborator specializat, cu maxim 72 de ore înainte de eveniment. Masca de protecție va fi obligatorie pe parcursul întregului eveniment.
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să o contactați pe doamna Oana Alexe, consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel.: 0040 374 474 391.