News CCI Brasov

Reglementări în domeniul livrării mărfurilor în comerțul internațional

(0 voturi)
Reglementări în domeniul livrării mărfurilor în comerțul internațional

Va invităm să participați la seminarul "Reglementări în domeniul livrării mărfurilor în Comerțul Internațional - INCOTERMS 2010", organizat de Camera de Comerț și Industrie a României în colaborare cu Institutul Bancar Român - IBR, în data de 20 februarie 2015, sala Basarabia, CCIR Business Center, B-Ivd. Octavian Goga, nr.. 2, sector 3, București.


Seminarul oferă o imagine de ansamblu și o intelegere corectă a noilor reguli Incotenns® 2010 și
impactul acestora asupra Comerțului Internațional. Condițiile de livrare INCOTERMS sunt
recunoscute și acceptate pe plan internațional. Ele definesc obligațiile, riscurile și costurile suportate de cumpărător și de vânzător, în derularea unei tranzacții externe/interne. Seminarul va prezenta nu numai schimbările pe care le aduce INCOTERMS® 2010, dar va oferi participanților și posibilitatea înțelegerii scopului, utilizării și aplicării acestor reguli în practica comercială, cu impact asupra obligațiilor, costurilor și riscurilor pe care și le asuma partenerii contractuali.

Tariful de participare pentru membrii CCI BV este de 320 LEI + TVA/participant.

Se acordă o reducere de 10%, pentru participarea a minim 3 persoane din cadrul aceleiași organizații. Seminarul se organizează pentru o grupă minimă de 15 participanți.

Data limită pentru înscrieri și plata tarifului de participare este 18 februarie 2015.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la telefon 0268/54.70.84; 0268/54.70.72, int. 141, sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.