News CCI Brasov

Concert de primăvară: Grigore Leșe –Hori de primăvară

(0 voturi)
Concert de primăvară: Grigore Leșe –Hori de primăvară

Vă invităm în data de 2 martie 2015 la concertul extraordinar: Grigore Leșe –Hori de primăvară! 

Considerat de mass media de specialitate, turneul anului, prin unicitatea lui în spațiul cultural românesc, concertul organizat de CIADO România, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Afacerilor Interne prin Agenția Națională Antidrog și autoritățile publice este un eveniment al sufletului de român, în prag de sărbători de primăvară.
GRIGORE LEȘE va fi acompaniat de artiștii ce au primit ovații la concertele cultural din Diaspora și Sala Palatului din București ;Taraful lui Firuță din Islaz,Taraful din Băbiciu, Grigore Leșe împlinește muzica, iar cântul său ține lumea în echilibru.
„Muzica țărănească înseamnă comunicare cu strămoșii. Creează o anumită stare care te implinește, te face om întreg. Colindele, horile, cântările pe care le va aduce induc magia, stăpânesc imaginația, însoțesc omul pe lumea asta. Așadar, ritm și polifonie țărănească, hori și strigături, glas de fluierași de cimpoi - o lume fabuloasă, vie, în care fiecare își va găsi neamul și rostul.”
Evenimentul face parte din proiectul național cultural „Artă Contra Drog" 2015, inițiat de CIADO România, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului și Agenția Națională Antidrog . Scopul social al concertului, este de a informa publicul asupra simptomatologiei tânărului consumator de droguri și reacția părinților față de aceștia, în conformitate cu Strategia Naționala Antidrog și Planul de Acțiune Antidrog
Procedura: întrucât numărul tichetelor donate este limitat, acestea vor fi distribuite în ordinea rezervării și achiziționării, fondurile urmând a fi utilizate, pentru campaniile de prevenire a consumului de droguri în mediu preuniversitar și universitar conform Strategiei Naționale Antidrog și Planului Național de Acțiune și consilierii consumatorilor.
Spectatorii vor primi la intrarea în sala de spectacol, material cu informarea asupra simptomatologie tânărului consumator de droguri, precum și sfaturi privind reacția părinților față de aceștia .
Toate evenimentele vor fi înregistrate de TVR 1 și Radio România Actualități, urmând a fi făcut un film de excepție și un DVD, ce vor reprezenta emblem cultural tradițională a Transilvaniei și Banatului.
Membrii Camerei de Comerț și Industrie Brașov beneficiază de un numar de 300 bilete la prețul per bilet donație: 50 lei
Numărul rezervărilor pentru fiecare membru al Camerei de Comerț și Industrie, vor fi transmise de inspectorul cu activități educative telefonic la numerele ; 0757.868.880 (orange) , 0766.949.545 (cosmote) , 0311.020.115 sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .