News CCI Brasov

Masă rotundă pe tema ultimelor noutăţi legislative

(0 voturi)
Masă rotundă pe tema ultimelor noutăţi legislative

Aveţi o imagine de ansamblu şi o înţelegere corectă a noilor reguli Incoterms? Stiţi cum vă poate ajuta arbitrajul în rezolvarea disputelor comerciale? Stiţi cum obţineţi autorizaţia de construcţie?

Vă invităm să participați în data de 25 Martie 2015, ora 11,00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, la o masa rotundă în cadrul careia vor fi abordate urmatoarele teme:

- REGULI COMERCIALE INTERNAŢIONALE - INCOTERMS 2010 -PREZENTARE SUSŢINUTĂ DE PROF. UNIV. DR. IOAN SCHIAU – AVOCAT
- ARBITRAJUL ÎN REGLEMENTAREA NOULUI COD CIVIL-PREZENTARE SUSŢINUTĂ DE PROF. UNIV. DR. TITUS PRESCURE – AVOCAT
-EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUCŢIE - PREZENTARE SUSŢINUTĂ DE DR. VRANCEAN NICOLAE IOAN - AVOCAT

Masa rotundă oferă o imagine de ansamblu și o înțelegere corectă a noilor reguli Intcoterms 2010 și impactul acestora asupra comerțului internațional. INCOTERMS reprezintă condiții de livrare recunoscute și acceptate pe plan internațional definind obligațiile, riscurile și costurile suportate de cumpărător și de vânzător, în derularea unei tranzacții interne/externe.

Se vor prezenta nu doar schimbările aduse de INCOTERMS 2010, ci va oferi participanților posibilitatea înțelegerii scopului, utilizării și aplicării acestor reguli în practica comercială, cu impact asupra obligațiilor, costurilor și riscurilor pe care și le asumă partenerii contractuali.

Tematica seminarului mai cuprinde prelegeri despre arbitrajul comercial în reglementarea noului Cod Civil și adaptările sale la actualele realități economice precum și aspecte legate de autorizația de construire care este actul ce conferă dreptul de a construi, precum și de a consolida sau repara o construcție deja existentă.

Evenimentul se va desfasura la sediul Camerei, sala de conferinţe.

Taxa participare:

-80 Lei (cu TVA inclus), pentru societăţile membre ale CCIBV
-100 Lei (cu TVA inclus), pentru societăţile care nu sunt membre ale CCIBV

Contăm pe receptivitatea Dumneavoastră în ceea ce priveşte interesul pentru astfel de prelegeri şi aşteptăm cu interes confirmarea participării Dvs. până în data de 23.03.2015 la e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: 0268/547075, fax: 0268/547086, persoană de contact d-na Simona Cristina Ordace.