News CCI Brasov

Întâlnire cu mediul de afaceri brașovean

(0 voturi)
Întâlnire cu mediul de afaceri brașovean

Vă invităm, luni 27.04.2015 ora 12,00 la o întâlnire in vederea identificării  problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri! 

Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Brașov, vă invită luni, 27 aprilie 2015, ora 12,00, să participați la o întâlnire în vederea comunicării măsurilor inițiate de către Guvern pentru sprijinirea sectorului IMM și a mediului de afaceri autohton și identificării problemelor cu care aceștia se confruntă în desfășurarea activității.

Sprijinirea sectorului întreprindelor mici și mijlocii reprezintă o prioritate atât la nivel European, cât și la nivel național, deoarece această categorie de agenți economici, dinamci și mai flexibili decât întreprinderile mari, reprezintă motorul oricărei economii
moderne.
Viziunea Guvernului României este de a avea un sector al IMM-urilor robust, sustenabil și cu largă răspândire teritorială.
Măsurile care vor fi discutate în cadrul acestei întâlniri sunt:
- strategia guvernamentală pentru sprijinirea sectorului IMM și îmbunătățirea mediului de afaceri – Orizont 2020 http://www.imm.gov.ro/61/297/Comunicate-presa-noi/Strategia-IMM-orizont-2020
- programele de finanțare de la bugetul de stat http://www.aippimm.ro/categorie/programe/;-
- programul România- HUB http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programul-romania-hub/
- programul Româno-Elvețian pentru IMM;
- programul de lege privind incubatoarele de afaceri;
- proiectul de lege privind stimularea investitorilor individuali business angales;
- proiectul de lege privind Mediatorul de Credite pentru IMM;
- proiectul de lege privind finanțările participative (crowdfunding)
Tematicile întâlnirii vor fi susținute de Doamna Anca-Laura IONESCU, Secretar de Stat la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri .
Participarea este GRATUITĂ.
Aceasta acțiune se încadrează în preocupările MEIMMMA cât și ale Camerei de Comerț și Industrie Brașov de a sprijini mediul de afaceri și de a identifica problemele cu care acesta se confruntă.


Cu convingerea că prezența dvs. la întâlnirea sus-amintită va creea cadrul prin care se vor identifica problemele reale cu care mediul de afaceri se confruntă, așteptăm confirmările dvs. de participare până în data de 24.04.2015 la tel.: 0268-547085, fax: 0268-547086, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .