News CCI Brasov

Salonul Mediteranean de Parteneriat Industrial și Inovație

(0 voturi)
Salonul Mediteranean de Parteneriat Industrial și Inovație

Vă invităm la Salonului Mediteranean de Parteneriat Industrial și Inovație! 

În perioada 10 – 13 iunie 2015, capitala Tunisiei va găzdui cea de a patra ediție a Salonului Mediteranean de Parteneriat Industrial și Inovație – TUNIS MEDINDUSTRIE’2015.

Sub organizarea Camerei de Comerț și Industrie din Tunis, prestigioasa manifestare promoțională cu caracter bienal se va desfășura în Parcul Internațional de Expoziții - Kram și va reuni firme din spațiul maghrebian, la care se vor adăuga expozanți din alte 21 de țări printre care : Franța, Spania, Italia, Germania, Belgia, Austria, Polonia, Turcia, E.A.U., China, Rusia, țări africane s.a.

Vor fi reprezentate cele mai dinamice sectoare industriale și prestatoare de servicii, respectiv : industria mecanică, electro-mecanică, electro-tehnică și electronica, energie regenerabilă, componente auto și aeronautice, procesarea cauciucului și a materialelor plastice, industria ambalajelor și a gestionării deșeurilor, servicii de întreținere echipamente industriale, IT, securitate, curățenie etc.

Programul editiei din acest an va include prezentari si conferinte tematice, ateliere de lucru moderate de profesionisti si experti in materie, intalniri B to B, aplicatii matchmaking, expozitii animate si alte evenimente promotionale.
De un interes aparte vor fi manifestarile oranizate in ziua de 12 iunie 2015 cu plilejul celebrarii a 130 de ani de existenta a C.C.I.Tunis.

Pentru informații suplimentare (înscrieri, rezervări hotel, transport etc) se pot consulta site-urile : www.tunis-medindustrie.com  / www.fkram.tn  / www.ccitunis.org.tn