News CCI Brasov

Conferinta “Capital autohton: România producătoare – România exportatoare

(0 voturi)
Conferinta “Capital autohton: România producătoare – România exportatoare

Conferinta “Capital autohton: România producătoare – România exportatoare”  va avea loc în data de 20 mai 2015 la București. 

Evenimentul își propune să abordeze - într-un dialog audiență-speakeri - nu doar chestiunea exporturilor ca principal motor de creștere.

Se vor pune în discuție, în primul rînd, problematica exportului de produse și servicii realizate de antreprenorii autohtoni - atât cu oportunitățile pe care le oferă brandurile și expertiza - și, de cele mai multe ori, tenacitatea locală - cât și cu problemele pe care companiile autohtone le au cu piața, cu competitivitatea, cu administrația și guvernanța și cu, până la urma, atmosfera de afaceri nu întotdeauna binevoitoare cu cei care nu au în spate forța marilor corporații.
Sunt invitați antreprenori-producători, leaderi de companii exportatoare sau cu potențial și planuri de export - CEO, CFO, directori de marketing și vânzări, precum și reprezentanți comerciali ai ambasadelor țărilor cu care România are strânse relații comerciale.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.30, Amfiteatrul Al. I. Cuza – CCIR Business Center.
Speakerii conferinței:
Mihai Daraban - președinte CCIR, Ionuț Dumitru - Consiliul Fiscal, Florin Vodita - secretar de stat în ministerul Economiei, Lazar Comanescu (TBC) - fost ambasador la Berlin, consilier al președintelui României, Sorin Minea - proprietarul Angst și președinte al Asociației Române a Cărnii, Gabriel Bins - Casa de avocatura Biris-Goran, Mihai lonescu, președinte ANEIR, Mircea Turdean - Farmec Cluj, Dorel Morar - Transilvania Production.
Participarea la eveniment este gratuită în Iimita locurilor disponibile.
Confirmarile de participare vor fi transmise în scris la e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau fax: 021.319.01.56, până cel târziu la data de 19 mai 2015 ora 16.00.