News CCI Brasov

Expoziție a tehnologiei EDS

(0 voturi)
Expoziție a tehnologiei EDS

Tehnologii japoneze de vârf în domeniul produselor de mobilier vor fi prezentate la Sibiu!  

Vă facem cunoscută oportunitatea de a participa la evenimentul de prezentare a tehnologiei japoneze Ecology Diversity Energy (EDS) eeniment  organizat în data de 13 iunie 2015, între orele 10.30 si 16.00, în Aula Magna a Universității Lucian Blaga din Sibiu (strada Lucian Blaga, numarul 2-2A Sibiu).
În cadrul evenimentului de prezentare, inventatorul acestei tehnologii, dl. Sachio Ishii va explica rezultatul acesteia, iar membri ai Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR) care au fabricat produse de mobilier cu materiale românești tratate cu tehnologia EDS vor face prezentări în comparație cu produsele fabricate utilizând tehnologia clasică
Totodata, în perioada 12 iunie – 21 iunie 2015, în holul Facultății de Medicină a Universității Lucian Blaga din Sibiu, va avea loc o expoziție a tehnologiei de vârf EDS și a aplicațiilor acesteia în domeniul protecției mediului și al pădurilor care pemiite utilizarea materialului lemnos din pădurile tropicale în industria de construcții și industria de mobilier, lucru care până acum nu era posibil. Cu această ocazie vor fi expuse mai multe tipuri de mobilier fabricate de membrii APMR cu materiale din România, Japonia și din țări tropicale, tratate cu tehnologia EDS.


Pentru informații suplimentare și confirmări la urmatoarele date de contact: tel/fax: 0269 234879 sau email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.