News CCI Brasov

Consultare publică: Brașov Capitală Europeană a Culturii 2021

(0 voturi)
Consultare publică: Brașov Capitală Europeană a Culturii 2021

Vă invităm luni 13 iulie, la orele 18.00, să luaţi parte la o consultare publică pe tema candidaturii municipiului Braşov pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Asociația “Brașov 2021 Capitală Europeană a Culturii” vă invită, luni 13 iulie, la orele 18.00, să luaţi parte la o consultare publică cu tema candidaturii municipiului Braşov pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Evenimentul va avea loc la sediul Primăriei Brașov, în Sala de Consiliu.

Acţiunea „Capitala europeană a culturii” este o iniţiativă a Uniunii Europene care urmăreşte să pună în evidenţă bogăţia şi diversitatea Europei, precum şi aspectele culturale comune ale ţărilor sale cu scopul de a contribui la apropierea popoarelor europene şi de a îmbunătăţi cunoaşterea reciprocă. Actiunea este considerată a fi iniţiativa culturală emblematică a Uniunii Europene.

Titlul “Capitala europeană a culturii” se acordă în fiecare an cel mult unui oraş din fiecare dintre cele două state membre care apar în calendarul stabilit în anexa la Decizia nr.445/2014/UE, care reglementează acţiunea Uniunii în favoarea evenimentului Capitală europeană a culturii pentru anii 2020-2033. Pentru anul 2021, cele două state membre care au dreptul de a găzdui acţiunea “Capitală europeană a culturii” sunt România şi Grecia.
Date despre consultarile publice http://brasov2021.brasovcity.ro/?page_id=39
Alte informatii suplimentare :
1. Pe site-ul special creat www.brasov2021.brasovcity.ro
2. Exprimati punctul de vedere, trimiteti orice idee si propunere la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .
3. Votati unul dintre conceptele ce credeti ca se potriveste Brasovului
http://brasov2021.brasovcity.ro/?page_id=14
4. Promovati campania Sustin Brasov 2021 prin trimiterea unei fotografii insotite de un mesaj de sustinere a candidaturii pentru Capitala europeana a culturii 2021 Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Este vorba de o fotografie portret, format jpeg, minim 300 dpi, și un text de susținere care să nu depășească 5 rânduri, format Times New Roman, mărimea fontului 12. O fotografie cu firma dvs.
4. Dati like contului de facebook Brasov Capitala Culturala Europeana 2021.
5. Diseminati mai departe informatia despre candidatura Brasovului la Capitala europeana a culturii anul in 2021

Înregistrarea participării dvs. se face în baza transmiterii talonului, completat, de participare de mai jos la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau fax 0268/547086

___________________________________________________________________________
Talon de participare
Consultare publică, 13.07.2015 ora 18,00, Primăria Brașov, în Sala de Consiliu.
Firma____________________________________________________________
Telefon ________________fax_____________________e-mail_____________
Particpanti/functia: ___________________________________________________