News CCI Brasov

A 8-a ediție Ziua Energiei Brașov

(0 voturi)
A 8-a ediție Ziua Energiei Brașov

Conferința se va concentra pe dezvoltarea unei strategii energetice viitoare pentru România și va prevedea keynotes din partea reprezentanților ai Guvernului, ai Parlamentului și ANRE precum ca și din partea “Think-Tank”-ului german expert in energie.

 

În ultimii ani, Ziua Energiei Brașov a devenit una dintre cele mai importante forumuri de discuție privind energia regenerabilă în România. TTM și REPOM vor continua împreună povestea de succes în 2015 și vor organiza 

Marți, în data de 29 septembrie 2015
a 8-a ediție Ziua Energiei Brașov
la hotel Kronwell în Brașov
începând cu ora 08:30

O discuție la “masa rotundă” va fi elementul central al evenimentului, care unește liderii producatorilor de energie electrică din România (Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Complexul Energetic Oltenia, OMV și PATRES ca fiind reprezentant al producătorilor în domeniul energiei regenerabile).
Operatorii români ai centralelor din surse regenerabile, firme internaționale de avocatură și consultanță vor dezbate în continuare rezultatul ideilor și a discuțiilor la “masa rotundă”.
Participarea este, ca de obicei, gratuită, evenimentul beneficiază de traducere simultană engleză/ română.
Voi fi încântat să vă urez bun venit personal….

Jürgen Ludwig

links
www.ttm-romania.ro, www.repom.ro ,www.ziuaenergiei.ro, www.kronwell.com
pentru înregistrare vă rugăm să accesati aici

contact
Transfer de Tehnologie si Management srl
Raluca Chelemen
Str. Herman Oberth nr 8
500331 Brasov, Jud. Brasov, Romania
t - +40 (0)268 316311
f - +40 (0)268 316312
m – Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.