News CCI Brasov

Târgul Firmelor de Exercițiu

(0 voturi)
Târgul Firmelor de Exercițiu

În perioada 18 - 19 septembrie 2015 se va desfășura Târgul Firmelor de Exercițiu, eveniment organizat în cadrul proiectului EDUCATIE "CU PROFIT" , ID POSDRU/175/2.1/S/150105. 

SIGLE-SUS

Camera de Comerț și Industrie Brașov în calitate de partener în cadrul proiectului EDUCATIE "CU PROFIT" , ID POSDRU/175/2.1/S/150105, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, AP 2 „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, DMI 2.1. „Tranziția de la școală la viața activă organizează în perioada 18-19 septembrie 2015 TÂRGUL FIRMELOR DE EXERCIȚIU.

Prin intermediul proiectului cu titlul EDUCAȚIE "CU PROFIT", POSDRU/175/2.1/S/150105, se va realiza implementarea metodei de educație „FIRME DE EXERCIȚIU” într-un număr de 36 de Unități de Învățământ din 12 județe – Regiunile Nord Est și Centru.

Vor beneficia de utilizarea acestei metode inovative un număr de 240 de elevi înmatriculați în sistemul național de învățământ secundar (învățământul liceal și învățământul profesional – ISCED 3) care vor înființa un număr de 30 de firme de exercițiu conform normelor și reglementărilor ROCT.

La eveniment sunt așteptate peste 30 de firme de exercițiu respectiv 150 de persoane; activitățile care se vor desfășura au ca scop formarea competențelor antreprenoriale prin comutarea accentului de la cunoștințele teoretice la cele practice.

TÂRGUL FIRMELOR DE EXERCIȚIU are rolul de a facilita activitatea firmelor de exercitiu și de a contribui la creșterea experientei elevilor în participarea la activități de acest tip. În cadrul târgului se vor desfășura acțiuni tematice în care elevii participanți vor realiza: - acțiuni de prezentare de produs, - acțiuni de vânzare directă de produs, - prezentări pentru colegii lor din cadrul altor firme, - vor putea să își însușească diferite tehnici de vânzări, prezentare de produs, management, etc.

Evenimentul se desfășoară în perioada 18-19 septembrie 2015 la Brasov Business Park.

Informații suplimentare despre proiect și despre serviciile oferite beneficiarilor se pot obține vizitând web site-ul: edu.ccibv.ro sau pot fi solicitate la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Persoană de contact: d-na Simona Cristina Ordace – expert promovare P1, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , telefon: 0268/547085

Proiect implementat de Camera de Comerț și Industrie Brașov în parteneriat cu Fundația CORONA Iași, S.C. Info Educația S.R.L. și Camera de Comerț și Industrie Alba.

Mai multe detalii despre program, găsiți la Organismul Intermediar pentru Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – CNDIPT: http://cndiptoi.tvet.ro/, www.fonduri-ue.ro/posdru