News CCI Brasov

CleanInfo Days 2015

(0 voturi)
CleanInfo Days 2015

CleanInfo Days Workshop 2015 se va desfășura în Constanța, între 05 – 06 Noiembrie în organizarea „Asociație Operatorilor și Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curățenie și Conexe” împreună cu Biblioteca Județeana "IOAN N. ROMAN" Constanța .

Secțiunea I. Echipamente și tehnologii noi
TEMATICA
Tematica de interes pentru prezentare include, dar nu este limitată la:
I.1. Igienă și produse chimice profesionale și domestice
Echipamente și accesorii pentru ingienă, curațenie și igienizare; Detergenți profesionali pentru curățenie și dezinfectanți; Agenți chimici și tehnologii; Detergenți și dezinfectanți pentru uz domestic; Produse pentru întreținerea materialor textile; Produse de hârtie; Cărucioare pentru materiale și curățenie.
I.2. Curățenie industrială
Echipamente pentru curățenie exterioară; Echipamente pentru colectarea gunoiului; Echipamente pentru filtrarea și purificarea apei și aerului; Unități pentru spălătorii auto; Echipamente pentru spălat geamurile.
I.3. Curățătorii chimice și spălătorii de textile
Mașini pentru curațătorii; Echipamente pentru spălătorii; Echipamente de călcat și finisat; Generatoare de aburi.
I.4. Curățenie profesională și întreținere
Mașini pentru curățenie în interiorul clădirilor, Aspiratoare praf/lichid, Mașini pentru spalat pardoseli textile; Mop-uri; Lavete; Bureti, Pad-uri.

Secțiunea II. Furnizori de servicii de curățenie
TEMATICA
Tematica de interes pentru prezentare include, dar nu este limitată la:
II.1. Curățenia și igiena în unitățile sanitare
Metode noi și revizuite, etape de curățenie și igienă în unitățile sanitare; Furnizorii de servicii de curatenie si controlul igienei in unitatile sanitare.
II.2. Curatenia intr-o scoala sanatoasa
Produse si practici pentru un mediu sanatos in scoli.
II.3. Curatenie in muzeu (unitati de cultura)
Alternative pentru curatenie in muzee si a spatiilor de vizitare.
II.4. Curatenia hoteliera
Igiena su curatenia in unitatile hoteliere
II.5. Curatenia in industria alimentara
Curatenia si dezinfectarea in industria de prelucrare a produselor alimentare

Sectiunea III. Domenii incrucisate
Uniforme si echipamente de protectie; Intretinerea tehnica a echipamentelor; Property management; Managementul curateniei in unitatile hoteliere; Managementul curateniei cladirilor; Managementul curateniei in unitatile sanitare; Desinfectie, Desinsectie, Deratizare; Reciclarea deseurilor.
CleanInfo Days Workshop 2015 reuneste directori de companii, proprietari si profesionisti in afaceri de alimentatie publica si hoteluri, din domeniul curatatoriilor chimice, spalatorii de textile si curatenie profesionala, complexe sportive, SPA si fitness, facilitati medicale, mall-uri si supermarket-uri, centre de afaceri, gari de trenuri, aeroporturi, dealearii si service-uri auto, asociatii si altii

Lucrarile
Depunerea lucrarilor online
1. Participantii sunt incurajati sa transmita lucrarile online la urmatoarele adrese Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. si (sau) Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , indicand numarul temei. Incurajam participarea la mai mult de o tema.
2. Lucrarile (.doc sau .docx) vor fi scrise in engleza (sau romana) pe format A4, cu margini 2,5 cm peste tot, utilizand “Times New Roman”, 12 points, cu un singur paragraf intre randuri.
3. Titlul va fi scris cu majuscule, boldat, centrat, urmat de un spatiu liber.
4. Numele autorilor va fi scris cu majuscule, centrat, urmat de un spatiu liber. Afilierile diferitilor autori vor fi numerotate sperscript. Autorul care sustine lucrarea va fi subliniat.
5. Afilierile vor fi scrise cu litere mici, italic, centrat.
6. Textul lucrarii va fi „justified”.
7. Este incurajata utilizarea figurilor, trimiterilor si multumirilor in lucrari.
Inregistrarea
In vederea incurajarii participarii unui numar mare de delegati Comitetul de organizare a facut eforturi pentru a mentine preturile scazute. Taxa de inregistrare acopera o mapa (care contine: programul, cartea cu lucrari a CleanInfo Days Workshop 2015 (in format electronic), pix, notes si material publicitar al sponsorilor), pauzele de cafea, Well Come Party (in seara zilei de miercuri 04.11.2015 – pentru o persoana), Business Party (in seara zilei de joi 05.11.2015 – pentru o persoana) si spatiu interior neamenajat (doar suprafata fara pereti).
Taxa este in valoare de 900 lei pana la data de 16.10.2015 si 1.200 lei dupa 16.10.2015 dar nu mai tarziu de 30.10.2015.