News CCI Brasov

Cluj Business Days - CEE Entrepreneurship Summit

(0 voturi)
Cluj Business Days - CEE Entrepreneurship Summit

Sunteți membru CCI Brașov? Profitați de tarifele preferențiale pentru participarea la Cluj Business Days - CEE Entrepreneurship Summit. 

Prima editie internațională a seriei de evenimente Business Days care au ajuns la cea de-a 20-a editie, Cluj Business Days - CEE Entrepreneurship Summit se va desfășura în perioada 14-16 octombrie la Cluj – Napoca, Hotel Napoca în Cluj-Napoca și va aduce împreună reprezentanți ai mediului de afaceri din România și oameni de business din alte țări interesate de România fie din perspectiva de investitor, fie din perspectiva de a găsi noi oportunități pentru schimburi economice în zona centrala și de nord a țării.

În fiecare zi în cadrul evenimentului există câte o "seara internațională", la care participă manageri de la firme din Germania, Marea Britanie, Austria, Olanda, Franţa, Moldova, precum și din alte ţări prezente în România,  antreprenori şi manageri de la firme româneşti interesate de identificarea oportunităţilor de business cu firmele respective, oficialităţi, reprezentanţi ai camerelor de comerţ bilaterale şi ai asociaţilor profesionale bilaterale, diplomaţi economici, ambasadori, consuli, atașați economici.

Evenimentul face parte din demersurile  de a facilita promovarea României ca și destinație de business, pentru a încuraja schimburile economice și parteneriatele dintre companiile românești și cele străine și pentru a atrage investitori în țara noastră.

Detalii complete despre eveniment si participare aici: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2015/Homepage

Evenimentul va aduce împreună peste 1,500 participanți, peste 100 speakeri și va fi susținut de peste 100 parteneri. Evenimentul este destinat atât promovării mediului de afaceri cât și expunerii unor oportunități de business pe piețele locale, facilitând interacțiuni între investitori, antreprenori, manageri, experti, reprezentanți ai administrației locale și centrale.

Pe parcursul a două din cele trei zile, Cluj Business Days 2015 se va suprapune cu CEE Entrepreneurship Summit – cele două evenimente sunt diferite, cel de-al doilea fiind orientat în principal către o audiență internațională.

Accesand link-urile de mai jos puteți consulta:
Programul evenimentului
Panel de speakeri
Pachete de acces

Membrii Camerei de Comert si Industrie Brașov beneficiază de 15% discount!

În plus, ca membri ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov, indiferent de tipul de acces ales, sunteti invitați să luati parte la serile internationale de business networking, care vor avea loc in fiecare din cele doua zile ale evenimentului, începând cu ora 18.30. (În mod normal doar participanții cu tichete PREMIUM si VIP pot participa la aceste manifestații). Mai multe detalii despre aceste seri gasiti aici: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2015/Networking/Seri-internationale.

Persoană de contact:  dra. Andra Cîrligeanu, Teamleader Telesales, +40-749-203050,  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .