News CCI Brasov

Topul Național al Firmelor - faza județeană, ediția 2015

(0 voturi)
Topul Național al Firmelor - faza județeană, ediția 2015

Firmele brașovene cu rezultate financiare deosebite în anul 2014  au fost evidențiate în cadrul Galei Topul Național al Firmelor - faza judeteană. 

TOP-2 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov a organizat în data de 15 octombrie 2015 ediția cu numărul XXII a Topului Judeţean al Firmelor. Manifestarea a devenit deja o tradiție în mediul de afaceri brașovean, având drept scop recunoașterea și promovarea valorilor prin ierarhizarea obiectivă a firmelor pe baza criteriilor de performanță atinse în ultimul an încheiat.

Sursele de informaţii utilizate au fost: rezultatele financiare ale societăţilor comerciale pentru anul 2014 furnizate de Ministerul Finanţelor Publice, bazele de date ale Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, precum şi informaţiile despre firme rezultate din activitatea proprie a Camerei.
Topul este structurat pe şase domenii de activitate, împărţite în 193 de grupe, în funcţie de codul CAEN. Un element suplimentar care a fost luat în considerare a fost mărimea societăţilor comerciale.

Conform datelor oficiale, 23.067 de firme au depus bilanțul pentru exercițiul financiar 2014. Dintre acestea, 5.612 din toate domeniile de activitate au îndeplinit criteriile pentru a intra în Topul Judeţean al Firmelor. Cei care s-au remarcat în mod deosebit sunt însă cei 1.399 de antreprenori care au transformat provocările în oportunități, iar prin rezultatele excepționale obținute, au reușit să situeze firmele în primele trei locuri ale clasamentului.

TOP-1
Evenimentul s-a desfășurat la Complex Aro Palace din Brașov bucurându-se de prezența a peste 300 de laureați și invitați.

Lista firmelor clasate în TOP poate fi consultată la www.topulfirmelor.ro